DB2 og Oracle Database Spe­ci­a­list til drifts­støt­te


Vil du være med til at drive og supportere Jyske Banks databaseplatforme? Vil du bidrage til, at både vores udviklingsorganisation og vores leverandører lykkedes med etablering af nye systemer, med deres datagrundlag, med at optimere og sikre deres livscyklus samt understøtte stabil drift efterfølgende? Vil du gøre en forskel med din viden inden for struktur og opbygning af databaser og datamiljøer? Er du interesseret i optimering og automatisering? Så læs endelig videre.

Jobbet

DBA-funktionen består i dag af 3 personer. Gruppens primære opgaver er blandt andet ansvar for struktur og dimensionering af de tekniske databaseplatforme, fysisk databaseoprettelse og -design, performanceopfølgning, SQL-support til udviklingsteams og meget andet. Det grundlæggende driftsansvar for DB2 for z/OS, Oracle-servere og infrastrukturen omkring disse er outsourcet.

Vi søger en person, der har stor erfaring i forhold til:

  • Performance tuning.
  • Trouble shooting.
  • Datamodellering og databasedesign.
  • SQL-sproget.
  • Z/OS herunder JCL.

Du vil blive 1. level support til Jyske Bank-koncernens udviklere og sparringspartner med vores driftsleverandør.

Har du erfaring med RACF, MS SQL og/eller Azure, vil det være et yderligere plus.

DBA funktionen er en del af Squad Driftsstøtte. I Driftsstøtte supporteres mange platforme, blandt andet Mainframe, IIS, FTP, Batch afvikling central og decentralt.

Vi arbejder alle i det agile framework.

Din profil

Det er en stor fordel, hvis du har erfaringer fra en større virksomhed i den finansielle sektor. Vi ønsker os en kollega, der ikke alene kan levere fagligt kvalitetsarbejde, men også én der kan indgå positivt til det sociale miljø i afdelingen.

Du:

  • Er nysgerrig, altid løsnings- og kundeorienteret og ikke mindst analytisk anlagt.
  • Trives med at arbejde i grænselandet mellem drift og udvikling (både de nye spændende projekter og løsninger, der kommer til, men også ved opgraderinger, incidenthåndtering, compliance og tilsvarende).
  • Har let ved at tilegne dig ny viden, også selvom du selv skal fremsøge denne viden til tider ”by-doing”.

Arbejdspladsen

Vi motiveres af at gøre en positiv forskel for alle interessenter i Jyske Bank inklusive kunderne i tredje led.

Der er - og vil være et tæt samarbejde mellem Udviklingsplatforme og Driftsstøtte, da mange platforme er delt imellem disse. Driftsstøtte supporterer primært realkredit og har aktiviteter, som støtter både forretningen, leverandører og udviklingsorganisationen.

Vi har til huse i Lyngby – lige ved Lyngby Storcenter og nær mange muligheder for offentlig transport.

Vi tilbyder dig

Jyske Bank tager medarbejdertilfredshed seriøst. Hvis du er den rette kandidat, får du derfor: En attraktiv løn- og pensionspakke, sundhedsforsikring inkl. tandforsikring samt dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. En god frokostordning fra Meyers, professionelle træningsfaciliteter med bad og omklædning. Selvfølgelig tilbyder vi også vores ansatte særligt fordelagtige økonomiske vilkår som kunde i Jyske bank.

Derudover har vi et bredt udvalg af aktive medarbejderforeninger at vælge imellem med spændende fritidsaktiviteter og –tilbud for både dig og din familie.

Ansøgning

Vi behandler ansøgningerne løbende og ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Senior HR partner Mette Rants, vil tage sig af din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 25.11.2022.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kenneth Kristensen
IT Driftschef Jyske Realkredit
kki@jyskebank.dk
89 89 79 30
21 21 62 97

Gem job