Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

System­kon­su­lent – byg bro til for­ret­nin­gen


Vil du sikre, at dine kollegers behov bliver hørt, når vi harmoniserer vores processer på tværs af landegrænser gennem en spændende og langsigtet udviklingsproces?

Hvis du er i dit es, når du vedligeholder systemer og samtidig nyder at få IT og forretning til at spille sammen, så sidder du måske med drømmejobbet foran dig – og det kan sagtens være dit første efter studiet.

”Du får en fed rolle, fordi du får så meget styring med, hvad du skal lave. Her efterlever vi virkelig klassikeren om frihed under ansvar, for jeg ånder ikke nogen i nakken,” siger Danny, din nye leder, der helst vil kaldes kollega.

Credit management handler om mennesker

Hos Intrum hjælper vi danske virksomheder, der savner betaling, og gældsramte betalere med at få gjort rent bord. Vi har dermed en funktion, som er vigtig for den danske samfundsøkonomi. Det kræver et blik for det menneskelige, som vi aldrig går på kompromis med.

Velkommen til et behageligt kontor

Intrum er førende inden for vores felt i Europa, og som koncern er vi repræsenterede i 25 lande. Her på kontoret i Danmark bliver du en del af et ungt team på 6 kolleger. Og selvom vi arbejder med komplekse systemer, er vi ligetil.

”Jeg har ikke før været i en finansiel virksomhed, hvor folk var så meget nede på jorden. Vi opsøger aktivt hinanden og giver plads til, at alle skal have det godt,” fortsætter Danny.

Du forbinder IT med forretning

Du kommer ikke udenom drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Men ved siden af det, er du et vigtigt bindeled til vores eksterne udviklere, når dine kolleger i Finance, Operations, Compliance og Legal kommer med nye ønsker – både til det nuværende system og det globale, vi implementerer i fremtiden.

Du får dermed en varieret hverdag, når du:

  • laver kravsspecifikationer til de eksterne udviklere
  • tester de nye løsninger, inden de kører i produktion
  • vedligeholder vores system og fejlsøger, hvis der opstår incidents
  • understøtter vores processer ved bl.a. at omdanne data til andre filtyper
  • styrer kampagneudsendelser manuelt via vores SQL-scripts.

Du forstår dine kollegers IT-behov, og du:

  • kan komme både med erfaring eller som nyuddannet, så længe du har passion for IT, systemer og databaser – for der er flere indgange til rollen, og din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende
  • har erfaring med databaser – vi bruger SQL, men du kan sagtens have noget andet i bagagen
  • kender til styringsværktøjer – det kunne være DevOps eller Jira, som vi selv bruger, men søg gerne, hvis du har andre erfaringer.

Skal du med på forandringsrejsen? 

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 7245 9145.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen heraf med, hvorfor du søger jobbet allerede i dag eller senest den 29. november 2022 via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex søger for Intrum A/S
Publiceret: 16. november 2022

Arbejdssted

Location Valby