Teknisk konsulent til Er­hvervs­sty­rel­sens IT-drift


Vi søger en teknisk konsulent til Erhvervsstyrelsens it-drift. Interesserer du dig for koordinering af infrastruktur, it-sikkerhed og drift, så er det måske dig vi søger!

Som teknisk konsulent bliver du ansat i afdelingen for IT og digital innovation, hvor vi p.t. er ca. 170 medarbejdere. Du bliver tilknyttet IT-driften, hvor du som teknisk konsulent kommer til at gennemføre mindre tekniske projekter og opgaver inden for infrastruktur, drift og sikkerhed. Du bliver bl.a. driftens repræsentant i Erhvervsstyrelsens udviklingsprojekter og skal bl.a. sikre overgangen til drift samt være med til at forbedre den tekniske sikkerhed.

Om dig

Du kan have mere eller mindre erfaring og være i forskellige stadier af din karriere. Det vigtigste er, at du er teknisk funderet og har lysten til at udbygge din viden. Du har en mellemlang eller længere teknisk uddannelse eller alternativt relevante certificeringer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med arbejdsprocesserne i en IT-driftsorganisation og kender til ITIL, samt har kendskab til projektmodeller som f.eks. Prince2.

Det er vigtigt at du:

  • Er teknisk stærk og har lyst til at lære
  • Er god til at koordinere
  • Er struktureret og analytisk stærk
  • Er proaktiv og tager initiativet – kan se et projekt være på vej

Du skal repræsentere driftens interesser over for resten af Erhvervsstyrelsen og eksterne interessenter, så derfor vil det være et plus hvis du:

  • Kender til driftsinfrastruktur, netværk og IT-sikkerhed, og evt. tidligere har arbejdet med server og IT-drift
  • Har kendskab til processerne i en driftsorganisation (ITIL)
  • Tænker i arkitektur og sikkerhed
  • Ønsker at danne bro mellem udvikling og drift
  • evt. tidligere har arbejdet med server og IT-drift

Om Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1300 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet – Langelinie, Dampfærgevej og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter relevant overenskomst. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer.

Der er tale om én fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst mulig.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til it-driftschef Thomas Munch-Andersen på telefon +45 2536 1825. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Iben Schulin-Zeuthen på tlf. 91 33 70 80.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Ansøg” i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 27. november 2022.

Samtaler forventes afholdt i uge 48 og 49. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.  

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Gem job

Erhvervsstyrelsen
Publiceret: 1. november 2022

Arbejdssted

Location København