Stu­den­ter­med­hjælp til udvikling af Power BI-rapporter


Har du lyst til at arbejde med at udvikle og tilrette Power BI-rapporter, og få praktisk erfaring med hvordan de bruges i bankverdenen?

Business Intelligence & Decision Support (BIDS) er en afdeling i SDC med medarbejdere i både Danmark og Polen. Vores vigtigste opgave er at sikre, at bankernes data warehouse fungerer optimalt, og at bankerne kan få indsigt i det data, som de har liggende i vores data warehouse.

For at hjælpe vores kunder med dette, udvikler vi rapporter i Power BI. Meget konkret, så benytter vores løsning den teknologi der hedder Direct Query, hvor data ikke lægges ikke op i skyen, men læses direkte fra vores data warehouse.

Vores Power BI rapporter er inddelt i forskellige områder, og dækker en lang række forskellige forretningsområder såsom blandt andet antihvidvask, rådgivning og investering. Fælles for alle områderne, er at der er et ønske om at der udvikles flere Power BI rapporter. Samtidig skal vi sikre, at de fejl der bliver rejst mod de eksisterende rapporter bliver rettet, og at kunderne bliver hjulpet, hvis de har problemer med adgang til rapporterne.

Til området søger vi derfor en studentermedhjælp, som kan hjælpe med udvikling, kvalitetscheck og rettelser af Power BI-rapporter til vores kunder.

Ansvarsområder?

Vi søger en selvstændig og arbejdsom studerende, hvis primære ansvar vil være Power BI-rapporter, Herunder:

 • Tilretning af eksisterende rapporter, f.eks. tilretning til nye farvetemaer.
 • Kvalitetscheck af Power BI-rapporter inden de frigives til kunderne.
 • Ad hoc supportrelaterede opgaver som f.eks. undersøgelse af fejlmeldinger fra kunderne.
 • Udvikling af nye Power BI-rapporter afhængigt af din erfaring inden for Power BI.

Hvilken profil søger vi?

Vi forestiller os, at du er godt i gang med en relevant videregående uddannelse, gerne it-faglig.

Udover dette forventer vi, at du:

 • Har erfaring med Power BI-rapporter i større eller mindre grad
 • Er hjemmevant i Microsoft-produkterne
 • Har gode skriftlige egenskaber på dansk og engelsk
 • Kendskab til Azure Devops er en fordel

Af personlige kvalifikationer forventer vi, at du:

 • Er grundig og struktureret. Det er vigtigt at vores Power BI-rapporter har den rette kvalitet inden vi frigiver dem til vores kunder
 • Kan fungere i et team og leverer opgaver til tiden
 • Er serviceminded og proaktiv i forhold til nye opgaver
 • Kan arbejde målrettet og selvstændigt med opgaver af forskellig karakter
 • Rollen forudsætter at du kan snakke og skrive dansk

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder en stilling, hvor du har mulighed for at kombinere din teoretiske forståelse med praktisk erfaring. Du får mulighed for at arbejde i en virksomhed, hvor du kan gøre en forskel. Arbejdstiden vil være ca. 15-20 timer om ugen fordelt på 2-3 dage. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder, og i ferieperioder vil der være mulighed for at arbejde lidt mere. Du kommer til at arbejde på vores kontor i Ballerup, sammen med et team af fagligt dygtige kolleger.

Hvordan søger jeg stillingen?

Såfremt du måtte have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Product Owner Saud Zulic på telefon 30 62 89 03, eller afdelingsleder Lisette Ungermann på telefon 51 48 16 40.

Gem job