Senior Java-udvikler til Danmarks største bilaktør

I Semler IT varetager vi udvikling, drift og vedligehold af Semler Gruppens forretningskritiske løsninger og infrastruktur. Sammen med mere end 2800 passionerede kolleger i koncernen arbejder vi på at levere de bedste produkter og den bedste service - indenfor bilbranchen, landbrugsmaskiner, fremtidens mobilitetskoncepter og den grønne omstilling.

Som det digitale omdrejningspunkt for en stor del af koncernens aktiviteter finder man Autocore. Autocore er en Java-baseret webportal som udgør en vigtig del af mange medarbejderes hverdag og hvorfra mange integrationer til myndigheder, forretningspartnere og fabrikker håndteres.

Om jobbet

Som senior Java-udvikler vil du sammen med 38 kolleger i udviklingsafdelingen varetage udviklingen af Autocore-portalen. I det daglige vil dit primære samarbejde være med kolleger i et scrum-team, men du vil også samarbejde med kolleger og andre teams i og udenfor Semler IT. Dit primære fokus er udvikling, men du vil også være involveret i arkitektur, i analyse & design og du vil bidrage til drift og teknisk support samt løbende forbedringer af DevOps-processer.

Du vil stifte bekendtskab med mange forskellige forretningsområder og systemer og du vil blive involveret i tekniske udfordringer og beslutninger – Både i forhold til eksisterende løsninger og i forhold til en fremtid som byder på store forandringer i systemporteføljen.

Om dig

Som Senior Java-udvikler forventer vi at du står fagligt stærk og at du sætter pris på at samarbejde med kollegerne i et selvorganiserende team. 

Du har bred og dyb erfaring med udvikling af java-baserede webløsninger og er eksempelvis komfortabel med emner som:

 • JEE, JSP, JSTL
 • HTML og JavaScript frameworks
 • Webservices 
 • Git og Azure DevOps
 • SQL-server
 • Agilt samarbejde og scrum
 • Websphere
 • Du befinder dig godt i krydsfeltet mellem teknologi og forretning og du kommunikerer klart og forståeligt – både til kolleger og til kunder med begrænset teknisk forståelse. Du har et agilt mindset og deltager aktivt i diskussioner og beslutninger der løbende gør i morgen en lille smule bedre end i går.

Vi tilbyder:

 • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dine projekter
 • Stor fleksibilitet, herunder hjemmearbejde
 • Sociale aktiviteter - motionshold, personaleforening, fester mv.
 • En familieejet virksomhed med over 100 år på bagen – hvor vi også kan sætte det lange lys på, når vi træffer beslutninger, og hvor vi investerer i fremtiden
 • Faglig udvikling 
 • Frokostordning, fitnesssal, sundhedsordning, medarbejderrabatter mm.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning online via linket. Ansættelsesdato er snarest muligt, og derfor behandles ansøgninger løbende. 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Development Rasmus Espholm på telefon +45 2326 2903.

Semler Gruppen er en familieejet koncern, som blev stiftet i 1917 og har således mere end 100 år på bagen. Vi er landets største bilaktør og spiller en vigtig rolle i både nutidens og fremtidens mobilitetsløsninger. For eksempel er det virksomhedens ambition at bidrage aktivt til den grønne omstilling, herunder elbiler og smartere mobilitet.


Semler Gruppen består i dag af over 2.400 passionerede medarbejdere fordelt ud på fem divisioner, der beskæftiger sig med bilbranchen, landbrugsmarkedet og fremtidens mobilitetskoncepter.

Vi bygger på en lang, faktisk mere end 100-årig historie, men da fortiden ikke er garant for succes i sig selv, har vi altid det lange lys på og kigger ind i fremtiden. Vi arbejder hver dag på at levere de bedste mobilitetsløsninger i form af de bedste produkter og den bedste service.

I Semler Gruppen står vi på et fælles fundament som er udgjort af fire værdier. Vi er Ordentlige, Dedikerede, Nytænkende og har Glimt i øjet. Hvis du har lyst til at være en del af denne kultur, ser vi frem til at høre fra dig. Læs mere om os på www.semler.dk

Gem job