IT-ad­mi­ni­stra­to­rer til digital trans­for­ma­tion


Brænder du for robust IT-infrastruktur, og vil du skabe verdensklasse digitale arbejdsbetingelser for dine medarbejdere og kunder? Er du blandt de bedste inden for Microsoft Azure og 365? ... og ønsker du et job med reel indflydelse, masser af ansvar og ejerskab?

Hvis ja, så er du måske en af vores 2 nye IT-administratorer!

AURA står overfor at udskifte en lang række forretningskritiske systemer til den nyeste teknologiske platform, primært fra Microsoft. Hele koncernen gennemgår en gennemgribende digital transformation på tværs af alle forretningsenheder over de næste mange år. Det gælder naturligvis også for IT-infrastrukturen.

Din nye hverdag hos AURA

Du bliver en del af en stærk og teknisk dygtig IT-driftsafdeling, der er en del af Koncern IT og Digitalisering. Den består af 16 medarbejdere, der sammen har ansvaret for udvikling, drift og support af alle forretningsenheder. Derudover samarbejder vi med nogle af Danmarks største IT-leverandører. Du refererer direkte til IT-driftschef, Jesper Blak.

Som IT-administrator vil du hovedsageligt arbejde med:

  • Arkitektur, migrering, administration, drift, etc. på Microsoft Azure og Microsoft 365
  • Opsætning og vedligehold af Microsoft AD og Azure AD
  • Drift og vedligehold af on-premise Windows Server 2012-2022 på Hyper-V (indtil endt Azure migrering)
  • IT-projekter i samarbejde med udviklingsafdelingen
  • Håndtering og problemløsning af IT-nedbrud
  • Administration og performance tuning af Microsoft SQL Server 2012–2022

Gennemslagskraft, passion og teamplayer

Du bliver en succes som IT-administrator, hvis du trives med ansvar og vil tage ejerskab for dine opgaver. Du er nysgerrig og vil gerne holde dig opdateret inden for de nyeste teknologier og trends. Du er serviceminded og forsøger altid at levere den bedste løsning for dine medarbejdere og/eller kunder. Du får et tæt samarbejde med de øvrige IT-teams og derfor ser vi gerne, at du inspirerer og deler ud af din viden og erfaring.

Fagligt har du en relevant IT-baggrund og har gerne 3-5 års erfaring med implementering og drift af IT-løsninger. Du har måske begået dig i en lignende kompleks intern rolle eller fra et IT-konsulenthus. Du har erfaring med drift og vedligehold af Microsoft Azure og 365. Det er ikke et krav, men et plus hvis du har erfaring med Microsoft SQL Server, Cisco Netværk eller 365 Dynamics.

Hvorfor arbejde hos AURA?

Som tech-profil bliver du en del af en arbejdsplads med 310 dygtige kolleger, med ambitionen om at være med helt fremme på teknologivalg og domæner. Du får stor indflydelse på løsningerne og et job, der giver mening hele vejen rundt. Koncern IT og Digitalisering er et centralt omdrejningspunkt for hele virksomheden.

AURA er en virksomhed, der er i digital forandring og har som mål at påvirke den grønne omstilling med bæredygtige initiativer. Du får gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, og vi tilbyder en arbejdsplads, hvor socialt samvær og humor er i højsædet.

I IT-driftsafdelingen er der et stort fokus på at løfte i flok og lære af og med hinanden, hvorfor der arbejdes ud fra den agile tilgang i sprints og med retrospectives. Der er rig mulighed for at arbejde fleksibelt – selvfølgelig koordineret med dine nærmeste samarbejdspartnere.

Skal du med på holdet?

TECHRECRUIT varetager rekrutteringen på vegne af AURA, så du kan søge jobbet på deres hjemmeside via "Ansøg" nederst på siden.

Har du spørgsmål, så kontakt Techrecruits Senior Recruiter, Michael Larsen på tlf. 2926 1013 eller CEO, Mathias Trankjær på tlf. 9383 8718.

Din henvendelse behandles fortroligt hos TECHRECRUIT.

Arbejdssted:
Odder

Ansøgningsfrist:
Løbende

Gem job