IT-spe­ci­a­list på digitale ar­bejds­plads­løs­nin­ger


Vil du være en del af et ambitiøst team, der håndterer fremtidens digitale IT-arbejdsplads for Jyske Bank og dermed sikrer, at dine knap 4000 kollegers vigtigste arbejdsredskab, PC’en, fungerer smidigt og effektivt? Hvis du derudover, lige som os, har et højt fokus på eksekvering og koordinering, så er det dig, vi gerne vil have som vores nye kollega.

Jobbet

Som specialist i vores Squad, Fælles arbejdsplads, vil du indgå i et fagligt dygtigt team, som sammen former anvendelsen af IT-arbejdspladsen. Teamets leverancer sker i samarbejde med eksterne partnere - JN Data og Bankdata - og en stor del af vores IT-drift håndteres ligeledes af disse samarbejdspartnere.

Vi har ansvaret for at sikre de fælles leverancer, lige som det er vores opgave at medvirke til udvikling af løsninger, arkitektur og design samt sikre stabil og sikker drift. Vi er risikoejer på løsninger og har bl.a. ansvaret for, at vi opfylder krav til IT-sikkerhed og compliance, sikre change håndtering og kontrollere håndtering af sårbarheder.

Derudover omfatter vores ansvar også den samlede IT-klient platform, printløsninger, applikationer som anvendes i koncernen, netværk samt platforme til UC som omfatter telefoni, kontaktcenterløsninger og videokonferenceløsninger.

Følgende vil blive en del af dit arbejde:

 • Du vil både fungere som driver og deltage i små og store opgaver samt projekter.
 • Du deltager i alle teamets aktiviteter, så du hele tiden er opdateret på udvikling og beslutninger, der kan påvirke dine igangværende og kommende opgaver.
 • Du vil skulle igangsætte, koordinere og rapportere på igangværende opgaver og projekter – herunder også rapportere på fremdrift.
 • Du har et tæt samarbejde med eksterne leverandører og samarbejdspartnere.

Vi er i afdelingen 100 % dedikerede i forhold til at arbejde agilt og med fokus på værdiskabelse. Derudover er vi en humørfyldt samling af meget kvalificerede udviklere, teknikere og administrative specialister. Tempoet er til tider højt, men løbende prioritering og korte sprints sikrer, at vi altid arbejder med det rigtige.

Din profil

Vi forventer at du har en rigtig god erfaring med arbejdsplads-IT i større organisationer. Du har formentlig arbejdet som specialist eller konsulent på området gennem en årrække og har erfaring med større installationer. Du har arbejdet med tekniske installationer, Windows OS, software udrulninger og teknisk samt driftsorienteret IT generelt, men er nu nået til et punkt, hvor dit fokus er mere rettet mod at håndtere projekter og implementeringer i mål med håndtering af flere interessenter og planer. Din opgave vil dermed være mere koordinerende end teknisk, men din tekniske baggrund anvendes og vedligeholdes, når du nysgerrigt stiller spørgsmål ved løsninger og aktivt og vedholdende bidrager til at knuse de problemer, der opstår. Du skal fungere godt i samarbejde med eksterne, og du skal være fortrolig med at tage et stort ansvar samt stille krav til eksterne samarbejdspartnere.

Derudover forventer vi at:

 • Du er en god kollega og arbejder godt, både når du har ansvaret for dine egne opgaver, og når du arbejder tæt sammen med andre.
 • Du arbejder struktureret, omhyggeligt og med høj kvalitet.
 • Du er hjælpsom og kan lide en uformel stemning.

Ansøgning

HR Partner Mette Rants Andersen vil tage sig af din ansøgning.

Ansøgningsfristen er d. 23. december.

 • Arbejdssted: Silkeborg
 • Selskab: Jyske Bank
 • Afdeling: Fælles arbejdsplads
 • Ansøgningsfrist: 23.12.2022
Gem job