Softwa­re­ud­vik­le­re til C# og .Net – bliv dygtigere sammen med os


Vil du arbejde med nye teknologier og være en del af vores hold af dygtige udviklere, som vægter samarbejde, sparring og faglig nysgerrighed højt?

Vil du have en høj grad af indflydelse og være med til at skabe fremtiden i vores produkt – uden at være begrænset af en masse gammel legacy – så er det nu du skal slå til!

Start-up mentalitet i trygge rammer

kaastrup|andersen startede for 4 år siden vores softwareudviklingsafdeling op, og kort tid efter såede vi de første spirer til vores produkt, kajoule. I dag anvender kajoule bl.a. hardware teknologier som GPS, Bluetooth, QR koder m.m. og findes både som app og webløsning. Vi hjælper bl.a. kunder i byggebranchen med at holde styr på værktøj og andre kritiske komponenter – for derved at optimere driften og mindske spild. Læs mere om kajoule her.

Vi er et nyt og stadig relativt lille softwareudviklingshus, men vi har store ambitioner. Vi kommer af et succesfuldt iværksætteri der er blevet til en sund forretning med mere end 20 år på bagen og som er blevet et fagligt fyrtårn indenfor projektledelse. Vores ejeres iværksætterånd er fortsat en stor del af vores kultur og i kajoule-teamet har vi fordelene af både den innovative, engagerede start-up mentalitet og sikkerheden fra vores veletablerede forretning. Som udvikler i vores team bliver du en del af familien, og du vil få stor indflydelse på udviklingen af både produktet og afdelingen generelt.

Innovativt miljø og nye teknologier

I rollen som Softwareudvikler i vores kajoule-team kan du se frem til at arbejde i et innovativt miljø, hvor vi konstant stræber efter at forbedre vores arbejde og vores viden. Vi arbejder i et agilt set-up med daglige scrum-møder og har dedikeret tid i hvert sprint til at afsøge den rette teknologi til opgaven. Da vores produkt er relativt nyt, sidder vi ikke fast i fortiden – vi arbejder med nyere teknologier og har også mulighed for at tilføje nye til teknologistakken, når det giver mening.

Du vil bl.a. få mulighed for at arbejde med nogle af nedenstående teknologier:

Azure Cloud Native: C# & .Net, Microservices, Cosmos db, Table-storage, blob-storage, Event based architecture, Internal nuget packages
Web App: Blazor .net, HTML & SCSS, Xamarin (Android & iOS)
DevOps: Azure DevOps, CI/CD Github, Pipelines (yaml)

Frihed, kollegaskab og fokus på udvikling

Du bliver en del af et team med i alt 7 kollegaer som arbejder med udvikling af kajoule. Vi spænder bredt i alder og erfaring og har udover udviklere også UX og support i teamet. Vi har plads til alle og vi gør meget ud af at have det sjovt sammen – og så er vi både dygtige og hjælpsomme.

”Vi har en ret uhøjtidelig stemning i teamet og vi har det sjovt sammen. Vi arrangerer burgerfredag en gang om måneden og har generelt gode forhold med fx både kantineordning, sodavand og snacks. Vi bruger hinanden meget til at sparre med, og finder altid tid til at hjælpe en kollega.” Morten Sørensen, Software Developer & Scrum Master

Hos os får du en stor frihed i dit arbejde og du vil have masser af mulighed for at udvikle dig fagligt. Når du bliver ansat, vil du få en buddy og du får også mulighed for at få en mentor som du kan sparre med om din faglige udvikling. Vi har masser af udfordringer til dig og giver dig mulighed for, og plads til, at udvikle dig. Du har stor frihed til at tilrettelægge din egen tid og den måde du arbejder på, og vi har både fokus på hvad der fungerer for den enkelte, samt for teamet som helhed.

”Vi sætter pris på at være sammen og derfor vil vi også gerne have, at vi ses på kontoret – men der er selvfølgelig plads til at man arbejder remote en eller flere dage om ugen, hvis det er det der fungerer. Det vigtigste for mig er, at vi sammen når i mål med de ting vi sætter os for.” Anton Kaastrup-Hansen, Director, Application Design & Development

Du kan arbejde i C# og .Net og er nysgerrig på at lære nyt

Vi ser stort potentiale i vores produkt og forbereder os på at kunne skalere det, så vi hjælper mange flere kunder med at optimere deres forretning. Derfor er det vigtigste for os, at du som vores nye kollega har evnerne og potentialet til at bidrage til udviklingen, og at du har lysten til at engagere dig og udvikle dig sammen med os. Hvor mange års erfaring du har er mindre vigtigt, og er du nyuddannet så er du også meget velkommen i vores team. Vi forventer at du har en relevant uddannelse og har arbejdet med C# og .Net, og derved behersker metodikkerne for god softwareudvikling, men resten skal vi nok lære dig.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Director, Anton Kaastrup-Hansen, på +45 20 27 25 02.

Kan du se dig selv i rollen? Så send os din ansøgning og dit CV snarest muligt - vi står allerede og mangler dig i vores team.

Ansøg via linket her på siden, eller på https://www.kaastrupandersen.dk/job/.

Bemærk, at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Det er udelukkende et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er i gang, og ikke at den er startet forfra.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job