IT-blæks­p­rut­te med sund fornuft

Har du det der skal til for at gøre en forskel for dine kollegaer? Vil du være den vi går til med svære spørgsmål? Bevarer du det store overblik og har du samtidig styr på detaljen? Vil du arbejde med sundheds IT i en stor organisation, hvor enhver beslutning har konsekvenser?

… så er du måske vores nye kollega.

Hvem er vi?

Den Regionale Forvaltning ved Sygehus Lillebælt er et team med 21 spillere, som til dagligt arbejder med kritiske parakliniske systemer i Region Syddanmark. Den daglige omgangstone er afslappet og humoristisk. Et smil værdsættes - og returneres.

Hvem er du?

Du har en grundlæggende nysgerrighed inden for IT. Dit servicegen er veludviklet og du kan skifte gear, når det er nødvendigt. Du skaber et godt overblik, har orden i dine ting og kan kommunikere klart og tydeligt. Du har en god situationsfornemmelse.

Din uddannelse kan være IT-konsulent, datatekniker eller lignende. Måske er du selvlært, men har arbejdet med IT i flere år. Det er afgørende for opgaveløsningen, at du kan sætte dig ind i klinikkens behov. Derfor er det et stort plus, hvis du har sundhedsfaglig indsigt.

Vigtigst er, at du kan se dig selv i et dynamiske samspil mellem forvaltning, drift, klinik og vores leverandører.

Hvordan ser din hverdag ud?

Den ændrer sig løbende - fra tovholder på mindre projektopgaver som bestilling og implementering af nyt hardware i tæt samspil med brugerne, til at bistå forvalterne med større systemopgraderinger. Du sikrer, at det tekniske sprog er forståeligt for alle parter og sørger for, at alt bliver dokumenteret.

Den daglige drift har vores største fokus og derfor taber du naturligvis ikke pusten, når der kommer nye opgaver ind fra venstre – også selvom du ikke har et tomt bord i forvejen. Hvis det brænder, slukker du ilden først og spørger så bagefter, hvor den kom fra.

Dine primære opgaver i jobbet

 • Du rådgiver ved tekniske opgaver i dialog med forvalterne, leverandørerne m.v.
 • Du udarbejder og validerer teknisk dokumentation for de kliniske systemer.
 • Du vedligeholder og udvikler IT-systemer for SLB forvaltningsområder for hele Region Syddanmark.
 • Du er behjælpelig ved 2nd level support for de lokale IT-servicedeske.
 • Du arbejder med informationssikkerhed.
 • Du deltager i projekter og relevante arbejdsgrupper.

Det er en bonus, hvis du har kendskab til teknologier/begreber som:

 • Active Directory, her under Group Policies.
 • Microsoft SCCM eller lign. Software deployment system.
 • Service-Now eller lign. service/change management systemer
 • GDPR og IT-sikkerhed generelt.
 • Windows Server.
 • Integrationsteknologier (f.eks. Cloverleaf)
 • Scripting (batch-jobs, PowerShell eller lign.)

IT afdelingen:

Den regionale forvaltning er del af IT-Afdelingen, som består af ca. 80 medarbejdere med fokus på at supportere, understøtte og udvikle IT-løsninger til gavn for klinikken. Dit arbejdssted bliver på Sygehus Lillebælt i Vejle, men der kan forekomme dage på andre enheder/sygehuse eller hos leverandøren.

Se mere her.

Ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Stillingen er omfattet af Ny Løn, og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte: Chef for It Forvaltning, Morten Halvorsen på tlf.: 2022 7434 mellem 9-10, eller IT-konsulent, Brian Møller Petersen på tlf.: 6162 2443 mellem 9-10.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest mandag den 28. november 2022.

Der forventes ansættelsessamtaler i uge 49.

Gem job