Da­ta­cen­ter net­værks­spe­ci­a­list til Herning eller Aarhus


Itm8 er i hastig vækst, og søger derfor en passioneret Datacenter netværksspecialist til Herning eller Aarhus.

Søger du fantastiske kollegaer, fleksible arbejdstider og er du vild med at arbejde med de nyeste brands indenfor netværk – så kan du meget vel være vores kommende kollega.

Du bliver en del af et team, som alle brænder for at skabe et sikkert, skalerbart og stabilt netværk. Som netværksspecialist er du med til alle dele af netværk, herunder at designe, bygge, administrere og udvikle datacenter-infratrukturen hos imt8. Opgaverne spænder bredt og ud fra dine interesseområder, er du selv med til at præge og forme dine opgaver i den retning du søger.

Foruden at være med til at udforme og udvikle netværket, har du mulighed for at booste din faglige udvikling, idet vi tilbyder adgang til at tage relevante certificeringer og uddannelse. Der er mulighed for at arbejde remote eller benytte vores skønne kontorfaciliteter i Herning eller Viby – begge med fantastiske kantineforhold og kollegaer fra øvrige brands.

Hvad gør dig til et godt match?

Du kommer godt fra start hvis du har en relevant it-uddannelse indenfor netværk og sikkerhed og/eller et par års erfaring fra et større datacenter eller driftsmiljø. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Dine tekniske kvalifikationer er på CCNP-niveau og har du allerede en CCNP eller lignende certificering, så vil det være et plus. Vi arbejder med en bred liste af teknologier og softwareudbydere, hvor Cisco, Juniper samt VMware er i fokus.

Er du vores nye kollega?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Researcher Rikke Frølund-Bastrup via tlf. 23488677.

#LI-RIFBA

Vi indkalder til samtale løbende og der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Du er meget velkommen til at læse mere om os på www.itm8.com.


Itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fire forretningsområder; Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services og Cyber Security Services. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.100 medarbejdere med aktiviteter i 12 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 10 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive, Cloud Teams, Cenvation og Me’ning.

Gem job