Senior pro­jekt­le­der til IT-tekniske projekter


Vil du drive IT-tunge projekter for nogle af Danmarks største virksomheder, i et konsulenthus som igennem mange år har specialiseret sig i projektledelse?

Har du lyst til at gøre en forskel i skiftende virksomheder, kulturer og omstændigheder og derved holde din læringskurve høj?

Så bliv en del af vores stærke kollegiale fællesskab, hvor vi hver fredag stiller skarpt på faglig sparring og networking!

Konsulentrolle med fokus på faglig sparring, samarbejde og kollegaskab

kaastrup|andersen er et ambitiøst konsulenthus som leverer forretningskritiske løsninger til vores kunder gennem eminent projektledelse og internt samarbejde. Vi har konstant fokus på at udvikle vores tilbud til kunden OG din og dine kollegaers faglighed. Vi er lige nu godt 80 fantastisk dygtige kollegaer som arbejder sammen og driver komplekse projekter hos større danske virksomheder.

Du bliver en del af afdelingen Business Solutions & Services med pt. 32 kollegaer, og kommer til at referere ind i Infrastructure & Security, med pt. 10 kollegaer. Du bliver desuden inkluderet i en faglig sparringsgruppe og vi har kontinuerligt fokus på din faglige og personlige udvikling.

”I arbejdet med IT-infrastruktur og -sikkerhed hos større virksomheder, arbejder vi med cutting-edge teknologi, og det, at vi anvender vores viden i flere forskellige miljøer, giver en konstant stejl læringskurve. Og så gør det en forskel at vi arbejder i teams, og har kollegaernes viden, kompetencer og erfaringer i baghånden. Det giver bare større muskler og bedre resultater.” Karsten Andersen, Senior IT-projektleder.

Din hverdag er primært hos kunden, hvor du driver projektet i samarbejde med et projektteam fra kundens organisation, og kollegaer fra kaastrup|andersen. Vi har stort fokus på det interne samarbejde og muligheden for sparring med kollegaer, fordi vi tror på at det skaber størst værdi for kunden og kan mærke at det giver os mere arbejdsglæde. Det betyder bl.a. at vi alle arbejder fra kontoret i Silkeborg om fredagen, hvor vi kan sparre med hinanden og mødes over kaffen, i kantinen eller til et spil bordfodbold.

Teknisk tunge IT-projekter med stor kompleksitet

Vores projekter indenfor det IT-tekniske område er typisk store projekter i samspillet mellem IT, teknik og forretning, og omhandler fx udvikling og implementering af IT-systemer, indenfor:

  • IT-infrastruktur
  • IT-sikkerhed
  • Cloud-løsninger mv.

De projekter du kommer til at arbejde med, er ofte forretningskritiske og har stort fokus i kundens organisation. Derfor skal du være god til at håndtere stakeholders på alle niveauer, og på tværs af værdikæden, samt kunne lede projektet op imod tunge styregrupper, eller den øverste ledelse.

Erfaren senior projektleder med stor IT-teknisk forståelse

Du vil få ansvaret for at drive projekter og sikre kontinuerlig fremdrift hos kunden, og derfor skal du mestre din projektlederværktøjskasse og kunne gribe til de klassiske eller agile projektmetoder som er relevante for det enkelte projekt og kundens projektproces.

Du har en erfaring med det IT-tekniske indenfor infrastruktur, security og cloud-løsninger og du behersker engelsk på et højt IT-teknisk niveau. Måske har du lang IT-erhvervserfaring eller kommer fra en IT-ledelsesrolle, hvor du er vant til at se igennem kompleksiteten i et projekt, og kan engagere dine stakeholders på en måde så projektet får de tilsigtede resultater.

Du kommer ikke i mål alene! Derfor skal du kunne få folk med dig, lede og motivere dit projektteam og inddrage dine kollegaer. Vi forestiller os at du er en stærk kommunikator med en personlig troværdighed så både styregruppe, stakeholders og kollegaer kan sænke skuldrene i dit selskab.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Department Manager, Tina Lykke Skafsgaard Hentze, på 41 43 03 98 eller Director, Lars Hegaard, på 30 70 04 25.

Kan du se dig selv i rollen? Så send os din ansøgning og dit CV snarest muligt - vi står allerede og mangler dig i vores team. Ansøg via linket her på siden, eller på https://www.kaastrupandersen.dk/karriere/.

Bemærk, at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Det er udelukkende et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er i gang, og ikke at den er startet forfra.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Vi leverer varen, og vi har det sjovt med det - hos os står du aldrig alene

Hos k|a er vi sammen om at levere de gode resultater hos vores kunder. Vi plejer at sige: Bag en k|a’er står en k|a’er – og igen en k|a’er og du vil hos kaastrup|andersen være flankeret af et kompetent og engageret team af kollegaer som yder bidrag direkte på projektet og står til rådighed for sparring – og du motiveres også selv af at bidrage og dele ud af din viden. Du bliver en del af et aktivt kollegialt fællesskab, hvor der både er fokus på at nå i mål, og på at det er sjovt og lærerigt undervejs – det er netop dét, der gør os i stand til at levere ud over det sædvanlige hos vores kunder. Vi holder hver dag fast i vores værdier om at være nysgerrige, handlekraftige, modige, ærlige, ambitiøse og hjælpsomme – og sidst, men bestemt ikke mindst – at have det sjovt. Sammen.

Gem job

Kaastrup & Andersen
Publiceret: 7. november 2022

Arbejdssted

Location Silkeborg