For­ret­nings­ud­vik­ler med styr på ker­ne­sy­ste­mer og Data Migration


Der er forretningsudviklere og så er der forretningsudviklere i Migration teamet. I sidstnævnte kategori finder du profiler med samme karaktertræk som lynskak-spillere og Formel 1 crews under dækskifte. Dem der trives, når det handler om strategisk overblik, kompleksitet, perfektion og ufravigelige deadlines.

Vi spiller normalt ikke skak eller skifter dæk når vi arbejder – til gengæld har Migrations teamet ansvaret for opsætningen af alle nye banker samt/og data konverteringer, så vi kan on-boarde kunder hurtigt, smidigt og med høj kvalitet. Én af vores kolleger har kastet sig over nye opgaver internt i SDC; derfor denne åbning til at blive en del af et stærkt hold på 7 Data Migration specialister, når vi tæller dig med.

Det faglige fundament er forudsætningen for succes i jobbet – dvs. solid erfaring med bank processer og anvendelse af understøttende it-systemer. Når vi siger kernesystem og tilhørende konfiguration/kernesnedkeri, så ved du lige præcis hvad vi taler om.

Planlæg og gennemfør bankoprettelser og data konverteringer i tæt dialog med kunderne

En Data Migration er noget der skal ske hurtigt og projekterne trækker ikke i langdrag. 6 måneder – gerne hurtigere, afhængigt af kompleksiteten.

Du bidrager med afklaringer og analyser samt viden om, hvordan SDC og SDC’s systemopsætninger fungerer. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med projektledere, der varetager den administrative og ledelsesmæssige del af projektet.

Skarpe bagkanter og behovet for ”alle mand på dæk” er nøglen til succes – hvilket kræver tæt samarbejde med alle vores interne afdelinger og tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere. Når endelige konverteringer gennemføres, vil der forekomme weekendarbejde – 5-7 weekender om året.

Bygge bro mellem IT og forretningen

Hvor tit har du ikke hørt ” Kan du bygge bro mellem IT og forretningen”. Men altså! Det er jo lige præcis det, du kommer til at lave. Så den er god nok, for hverdagen byder på masser af dialog men vores kunder og analyse og faglig sparring i SDC’s maskinrum, hvor tingene også skal passe ind og fungere i den store sammenhæng.

Vi har allerede nævnt solid bankerfaring og kendskab til et kernesystem og tilhørende konfiguration/kernesnedkeri, men du får den én gang til, for det er rigtig vigtigt.

Som person er du analytisk og god til at forstå kundens behov. Du er en god kommunikator, som kan skabe kontakt og netværk, og som kan samarbejde med både kunder og kollegaer internt i organisationen. Du er initiativrig og kan håndtere en travl hverdag, hvor du skal prioritere dine opgaver.

Mere lavpraktisk; Du har gode kundskaber inden for skriftlig og mundtlig kommunikation og behersker engelsk, og forstår svensk og norsk.

Gode kolleger, gode vilkår og fleksible rammer

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Ballerup og der er frihed under ansvar i jobbet med gode muligheder for selv at planlægge opgaverne.

Udover gode kolleger, stor indflydelse på din egen hverdag og muligheden for at blive en eftertragtet medarbejder internt i huset, får du også kompetencer, der på sigt kan føre til andre spændende karrierer veje.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode ansættelsesvilkår, en 36 timers arbejdsuge, 6. ferieuge, omsorgsdage og sundhedsforsikring, blot for at nævne nogle af fordelene. Og så bliver du en del af en moderne IT-virksomhed med mere end 700 medarbejdere og snart 60 år på bagen.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at kontakte Teamleder Klaus Hald på telefon + +45 24 88 90 99. Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale.

Gem job