Business Analyst til In­ve­st­ments and Capital Markets


Hvis vi siger Corporate Actions, fondshandler, derivater og markedsdata krydret med SQL og systemoverblik – hvad siger du så?

Hvis du hører til gruppen der siger ”Tjek! – de begreber har jeg fuldstændig styr på” og du samtidig trives med risikoberegninger, root cause analysis og system governance, så har vi det helt rigtige job til dig.

Vores fantastiske team, som drifter investeringssystemerne hos SDC, har nemlig vokseværk (igen). Vi har derfor brug for endnu en business analyst, der får fornøjelse af at blive lært op af Jens, Karin, Tine og Victor. De glæder sig til at introducere dig til SDC og bankverdenen, hvis du altså ikke kender den i forvejen. Det med bank skal du nemlig nok få lært – hvorimod dine analytiske evner, flair for SQL, excel og dataflows allerede står øverst på CV’et.

Investeringsteamets vigtigste opgaver er at sikre en stabil drift til vores kunder, og det kræver, at vi forholder os til lovændringer på investeringsområdet, nye projektleverancer, nye samarbejdspartnere, tvungne IT-opdateringer og løbende fokus på optimering.

For at matche teamet skal du være typen der udfordrer status quo og foreslår nye ideer og processer - ”plejer” er ikke i dit ordforråd. Og selvom listen nedenfor er lang og kræver gode prioriteringsevner, så insisterer vi på at gå til opgaverne med højt humør og stærkt kollegaskab.

En typisk uge i Maintenance teamet kan indeholde:

  • Fejlfinding, analyse og prioritering af sager fra vores kunder eller samarbejdspartnere.
  • Holde fokus på at løsningerne er kundefokuserede og overholder lovgivningen
  • Fastholde overblikket i forbindelse med "major incidents" og stå for kommunikation med kunder og samarbejdspartnere.
  • Forstå vores kunders reelle behov, definere brugerscenarier og ønsker til løsningen samt beskrive de forretningsmæssige problemstillinger til vores udviklere, både internt og eksternt.
  • Være med til at teste, godkende nye funktioner, koordinere og sikre kvalitet i vores releases.
  • Brugersupport af vores systemer og udarbejdelse af vejledninger.
  • I samarbejde med vores samarbejdspartnere sikre at vores kunders rådgivningsløsninger er funktionelle og stabile.
  • Koordinere opgaver med vores kunder og tværfaglige udviklingsafdelinger.
  • Sikre korrekt overtagelse af nye systemer og løsninger fra projekter og være en del af at hjælpe vores kunder godt i gang med de nye løsninger.

Du kender vel SDC i forvejen?

SDC er it-servicepartner for den finansielle sektor i Norden. Vores kerneydelser er udvikling og drift af bankapplikationer, og vi leverer som de eneste på markedet en fællesnordisk platform tilpasset de enkelte landes nationale lovgivning og sprog. SDC’s systemer kører på Europas førende 4. generations Core Banking system på en .Net-baseret serverplatform, som er gearet til at understøtte behovene i fremtidens bank. Dit nye team er en del af Advisory, Sales & Core Banking

IT-tække, procesorienteret og med faglig viden inden for investering

Du kan komme fra mange forskellige baggrunde for at komme i betragtning til denne stilling, da det vi leder efter til denne stilling, er dig som brænder for at arbejde med drift og har en stor interesse i at sætte dig ind i og forstå komplekse IT-systemer og udviklingsteknikker.

Har du faglig viden inden for investering, er det klart en fordel men ikke en absolut nødvendighed, så længe du er interesseret i at sætte dig ind og forstår vores kunders hverdag på området.

Gode kolleger, gode vilkår og fleksible rammer

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Ballerup og der er frihed under ansvar i jobbet med gode muligheder for selv at planlægge opgaverne.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode ansættelsesvilkår, en 36 timers arbejdsuge, 6. ferieuge, omsorgsdage og sundhedsforsikring, blot for at nævne nogle af fordelene. Og så bliver du en del af en moderne IT-virksomhed med mere end 700 medarbejdere og snart 60 år på bagen.

Ansøgning og kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Business Analyst og SDC, er du velkommen til at give Team Lead Stine Munk et kald på 40 80 65 11 eller sende en mail på smk@sdc.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale.

Gem job