Senior Azure Konsulent


Cloud Teams søger landets skarpeste Microsoft Azure kompetencer.

Får du et kick af at udtænke og udvikle de bedste løsningsdesign? Er du en ambitiøs og faglig udvikler, og har du godt kendskab til diverse cloud services og teknologier? Så er det dig, vi søger, til stillingen som Senior Azure Konsulent hos Cloud Teams.

Du bliver en del af et team med nogle af landets bedste Azure folk, som alle brænder for at skabe de bedste løsninger i branchen? Som Senior Azure Konsulent får du direkte kundekontakt og rådgiver kunderne om cloud-strategi, processer og løsninger. Sammen med dine kollegaer, produktrådgivere og arkitekter, vil du deltage i forskellige projekter, alt fra at designe og migrere kundens applikationer og infrastruktur til clouden, til at lave individuelle løsninger på Azure platformen, som opfylder kundens behov. En arbejdsplads med en flad organisationsstruktur, en stor grad af frihed og fleksibilitet. Din bopæl er underordnet – du kan arbejde helt eller delvist remote alt efter hvad der passer dig.

Hvad gør dig til et godt match?

Du har beskæftiget dig indgående med Azure og cloud teknologier, du tænker som en leder og er forretningsorienteret. Da teknologierne er domineret af Microsoft, ser vi gerne, at du har stor interesse og erfaring med:

  • Microsoft cloud teknologier, hybrid infrastruktur samt tilhørende features og services.
  • Flere års erfaring med løsningsdesign, Microsoft teknologier eller Microsoft Azure.
  • Virtualisering på forskellige platforme
  • Analyse og evaluering af kunders behov, gerne Cloud Readiness analyse
  • Certificeringer på dine primære kompetenceområder er det en fordel, men ikke et krav.

Er du vores nye kollega?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Researcher Rikke Frølund-Bastrup via tlf. 23488677.

Vi indkalder til samtale løbende og der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Cloud Teams er en mindre konsulentvirksomhed, der er født i skyen. Vi er meget ambitiøse og har store planer. Vores mål er at skabe de bedste Microsoft 365 og Azure løsninger i branchen. Vi har allerede bevist at vi er godt på vej, ved nogen af Danmarks største og mest kendte virksomheder.

Cloud Teams er en del af itm8

itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fire forretningsområder; Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services og Cyber Security. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 11 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 11 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Progressive, Me’ning, Cloud Teams, Copenhagen Software, Miracle42, Emineo, Improsec and AddPro.

#LI-REMOTE

Gem job

Cloud Teams
Publiceret: 8. december 2022

Arbejdssted

Location Remote