Senior Modern Workplace Konsulent


Cloud Teams søger landets skarpeste Modern Workplace kompetencer.

Brænder du for at arbejde med de nyeste 365 teknologier, optimere processer, understøtte forandringer, og være drivkraft for udvikling af Modern Workplace området? Så er det dig, vi søger, til stillingen som Senior Modern Workplace Konsulent hos Cloud Teams.

Som Senior Modern Workplace Konsulent hjælper du virksomheder, der har investeret i Microsoft 365, til at komme i gang med Modern Workplace, for derigennem forøge produktiviteten og effektivitet. Du skal rådgive kunder omkring de bedste løsninger og implementering af strategi. Ydermere vil analysere infrastrukturen via en Cloud Readiness analyse, udtænke og udvikle løsningsdesign, transition og migrering af on-prem og cloud løsninger være en del af dine opgaver. Cloud Teams er en arbejdsplads med en flad organisationsstruktur, en stor grad af frihed og fleksibilitet. Din bopæl er underordnet – du kan arbejde helt eller delvist remote alt efter hvad der passer dig.

Hvad gør dig til et godt match?

Du har formodentlig en baggrund med flere års erfaring indenfor Windows IT-infrastruktur, og de senere år har du beskæftiget dig indgående med Microsoft 365 og cloud teknologier som udviklings- eller driftsplatform.

Du tænker som en leder, er forretningsorienteret og selvkørende når det kommer til at drive projekter. Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale. Da teknologierne er domineret af Microsoft Cloud, ser vi gerne, at du har stor interesse og erfaring med flere af nedenstående:

  • Windows Virtual Desktop el. Citrix Cloud i Azure
  • Microsoft 365, herunder Azure AD, deployment, Intune og Autopilot
  • O365, Exchange Online, Teams, Power Automate, SharePoint
  • Powershell scripting
  • Certificeringer i modern worplace teknologier er en fordel

Er du vores nye kollega?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Researcher Rikke Frølund-Bastrup via T 23488677.

Vi indkalder til samtale løbende og der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Cloud Teams er en mindre konsulentvirksomhed, der er født i skyen. Vi er meget ambitiøse og har store planer. Vores mål er at skabe de bedste Microsoft 365 og Azure løsninger i branchen. Vi har allerede bevist at vi er godt på vej, ved nogen af Danmarks største og mest kendte virksomheder.

Cloud Teams er en del af itm8

itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fire forretningsområder; Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services og Cyber Security. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 11 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 11 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Progressive, Me’ning, Cloud Teams, Copenhagen Software, Miracle42, Emineo, Improsec and AddPro.

#LI-REMOTE

Gem job