Full Stack Web Developer


Vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks største webshops - lomax.dk? Drømmer du om at implementere de bedste løsninger i C#, samt udvikle Frontend-løsninger, der giver kunderne den bedste oplevelse? Så er her en unik mulighed.

Brænder du for at forstå og implementere store og komplekse løsninger? Så er der god mulighed for at gøre dette hos os, da vores webshop understøttes af Sitecore 10 og vores backend er skrevet i Blazing. Vi varetager selv hele integrationslaget mellem vores webshop og vores ERP-system, samt understøttelsen af vores webshop. Teamet udarbejder Frontendkode, som CSS, HTML samt Javascript, der anvendes af Siteteamet i deres arbejde med at få webshoppen til at være en af de bedste i Danmark.

Lomax er i stor vækst, og over 90 % af vores omsætning kommer fra vores webshop. Derfor søger vi nu en skarp og nysgerrig udvikler til vores interne udviklingsteam.

Om stillingen

Opgaverne er mangfoldige og sammen med dine kompetente kolleger tager du aktiv del i alle udviklingens faser. Der vil være rig mulighed for at få indflydelse på implementeringen af funktionalitet, samt en eventuel specialisering inden for de mange områder der håndteres af teamet. I begyndelsen vil dine opgaver være mindre komplekse, men i takt med at du føler dig mere hjemme i kodebasen, vil opgaverne blive mere komplekse og varierede.

Dine opgaver vil mere konkret spænde bredt over:

  • HTML / CSS / Javascript / jQuery / Bootstrap
  • C# / Blazor / SignalR
  • Sitecore 10
  • BitBucket / Azure / Docker

Du vil også skulle prøve kræfter med:

  • Softwaredesign og systemarkitektur
  • Opdeling og estimering af opgaver
  • Integrationsløsninger og cloud-software
  • Digitalisering af manuelle processer
  • Container management, som Portainer

Som Full stack web developer hos Lomax vil du opleve at din faglige udvikling prioriteres, samt at du vil have god mulighed for at byde ind med dine erfaringer. Stillingen er derudover en god mulighed for at lære en masse om e-handel og blive en aktiv del af udviklingen fra første dag.

Hvem er du?

Du har mangeårig erfaring med at udvikle løsninger i C# og taler flydende Frontend-sprog. Ideelt har du tidligere arbejdet med webshops, så du kender til dynamikken imellem Udviklingsteamet og Siteteamet. Som person er du nysgerrig, og synes det er spændende, at tilegne dig ny viden. Du nyder at dele dine erfaringer og hjælpe kolleger på de områder, hvor du er stærk. Og du er ikke bange for at spørge om hjælp, hvis du er gået i stå.

Om teamet

Du bliver en del af vores interne Online-udviklingsteam, som er en del af vores IT-udviklingsafdeling. Teamet består af en Tech Lead, fire senior C# udviklere, en junior C# udvikler, en SQL-ekspert, en Data Scientist og en Scrum master. Vi arbejder agilt, hvor vi anvender Scrum metoden, med sprint på to uger af gangen, så der er kort tid fra idé til realitet.

IT-udviklingsafdelingen består desuden også af et NAV-team, en IT-projektleder og en Master Data-koordinator.

Online udviklingsteamet arbejder tæt sammen med Onlineafdelingen der består af et Site Management-team, et SEO/SEM-team og et Content- & SoMe-team – i alt tæller Onlineafdelingen og Online udviklingsteamet ca. 20 dygtige medarbejdere.

Vi tilbyder

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt 200 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Lønpakken bliver forhandlet på baggrund af dine kvalifikationer og kompetencer. Udover basislønnen tilbyder vi pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, 5 feriefridage pr. år og mulighed for at få massage i arbejdstiden. Derudover har vi jævnligt sociale arrangementer for dem, der har tid og lyst – alt fra bingo og quizzer til fredagsbar og fællesspisning.

Praktiske detaljer

Der er tale om en fast på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund, men der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage.

Kunne du tænke dig at blive en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og dit CV i PDF-format via linket "Ansøg". Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of IT-development and EAS Architecture, Bo Nielsen på telefon 26 84 04 60 eller HR-Partner Nicolai Sand på telefon 47 36 80 35.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, fødevarer & køkken og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 35.000 varenumre, tilbyder Lomax one-stop-shopping til det danske erhvervsliv. Vores mål er at skabe glæde og gøre det nemt for vores kunder – hver dag. Derfor søger vi konstant at blive bedre til det, vi gør.

Gem job