Business In­tel­li­gen­ce Analyst


Er du god til tal? Elsker du at analysere data og bruge dem til at vise trends og give indsigter, som gør en forskel? Vil du være en del af én af verdens førende advokatvirksomheder?

Som vores nye Business Intelligence Analyst bliver du en del af Økonomiteamet, som tæller 11 medarbejdere, hvoraf 6 sidder på kontoret i København og 5 på kontoret i Aarhus. Stillingen kan derfor varetages fra begge lokationer. Du vil referere til vores Head of Finance.

Du vil få ansvaret for at håndtere og analysere firmaets produktions- og finansielle performancetal. Dine primære opgaver vil bestå i at analysere på dataudtræk både som en del af den regelmæssige rapportering, som fx månedsrapporter, men også ifm. specifikke analyser af performance.

Herudover vil du være ansvarlig for vores Data Warehouse, og skal sikre dokumentation af tallene og at relevante performancetal præsenteres for medarbejdere og ledelse i form af rapporter eller i vores Business Intelligence system i Power BI. Du vil desuden assistere ledelsen med forretningsmæssige problemstillinger ved at give indsigt i databaserede analyser.

Fagligt vil du opleve både medspil og modspil og få mulighed for sparring med kollegaer. Arbejdsdagen byder på rig mulighed for at fremme dine personlige og faglige kompetencer, ligesom du løbende vil blive tilbudt interne og eksterne uddannelsesmuligheder.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • at udarbejde analyser og rapporter med forretningsrelevante og økonomiske nøgletal, som understøtter ledelsen og forretningens beslutninger
 • at stå for den finansielle rapportering i samarbejde med økonomichefen
 • at opbygge, varetage og forbedre vores Business Intelligence system i Power BI
 • at sikre god struktur af data i vores Data Warehouse

Din profil

Vi forventer, at du:

 • Har min. 2 års erfaring med selvstændig udarbejdelse af analyser og business intelligence
 • Er stærk analytisk og selvstændigt kan forstå en forretningsmæssig problemstilling og udarbejde relevante analyser, der understøtter beslutningstagen.
 • Har grundlæggende forståelse for regnskab
 • Besidder gode kommunikative evner og kan være en sparringspartner for ledelsen i DLA Piper
 • Har en kandidatgrad med fokus på økonomi, samt god indsigt i matematik og statistik. Fx cand.merc (BI) eller cand.polit.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med udtræk af data fra databaser via SQL samt en eller flere af teknologierne: Power BI, SQL Server Analysis Services (tabular & multidimensionel) og SQL Server Reporting Services

Om os

Hos DLA Piper gør hver enkelt medarbejder en forskel. Vi vægter at give plads til individet og det er vigtigt for os, at vi kan være åbne, ærlige, autentiske og uformelle i det daglige. Vi ved, at forskellighed ikke alene gør os stærkere, men også mere innovative og kreative. Samtidig brænder vi for at gøre en forskel og levere god kvalitet med en professionel tilgang.

Vores værdier udleves i alt, hvad vi gør, så deler du dette mindset, er der stor sandsynlighed for en spændende rejse forude:

 • Be Supportive - Vi er hensynsfulde, vægter andre mennesker højt og værdsætter mangfoldighed
 • Be Collaborative - Vi er åbne, vi bidrager, og vi deltager
 • Be Bold - Vi tror på os selv og inspirerer hinanden til at være ambitiøse
 • Be Exceptional - Vi overgår standarder og forventninger

Hører vi fra dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Finance, Mads Zethsen, på tlf. 51434960/mads.zethsen@dk.dlapiper.com eller Senior HR-konsulent, Janne Hallum, på tlf. 24848765/janne.hallum@dk.dlapiper.com.

Af hensyn til GDPR skal du fremsende din ansøgning og CV via linket "Ansøg".

Vi afholder løbende samtaler, så søg gerne hurtigst muligt, hvis stillingen har fanget din interesse.

Vi glæder os til at høre fra dig!


DLA Piper er Danmarks eneste globale advokatvirksomhed. Vores globale tilstedeværelse er forankret i lokal ekspertise, og med mere end 10.000 medarbejdere i flere end 60 lande har vi en unik indsigt i verden omkring os. I Danmark er vi repræsenteret med over 350 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Aarhus. Vi er en full-service advokatvirksomhed, der yder juridisk rådgivning af højeste kvalitet til erhvervslivet og den offentlige sektor.

Læs mere på www.dlapiper.dk.

Gem job