Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

ERP-konsulent – tag vores ERP-platform til nye højder


Kunne du tænke dig at spille en central rolle i at løfte vores ERP-platform til et endnu bedre niveau? Og dermed være direkte med til at understøtte vores organisatoriske vækst og digitaliseringsbehov?

Og kan du se dig selv i en intern ERP-rolle, hvor du kan opbygge en indgående viden om forretningen, følge projekterne helt til dørs og få en tæt relation med din samarbejdspartnere og kolleger?

Et alsidigt team og gode arbejdsbetingelser

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores IT-afdeling i Fårvang, hvor vi supporterer hele forretningen globalt. Her er vi 16 kolleger fordel på 3 teams, og du bliver en del af vores ERP-team Business Systems på 4 kolleger med reference til vores IT-manager. Lige nu arbejder vi i Axapta men står over for at skifte til et nyt ERP-system – og det er her, du kommer ind i billedet.

Dine nye kolleger er en god blanding af kompetencer og personligheder, som supplerer hinanden rigtig godt i en hverdag med fokus på stærkt samarbejde og fleksibilitet. For vi ved, at det er samarbejdet og arbejdsglæden, der holder forretning og produktion kørende.

Vil du udvikle og drive vores ERP-arbejde?

Vi har et strategisk fokus på at levere digital forretningseffektivitet gennem en effektiv ERP-platform og relevant dataindsigt. Sammen med dine 4 kolleger i IT Business Systems får du ansvaret for at udvikle, drive og vedligeholde vores nuværende platform.

Den første tid kommer du desuden til at bruge på at tilegne dig en masse viden, så du på sigt kan drive det indledende arbejde i forbindelse med et ERP-løft.

Vi benytter Cloud, On-Prem og produktionssystemer med stort fokus på løsninger, der understøtter alle dele af vores internationale forretning. Dine primære opgaver bliver derfor at:

  • forberede change requests til AX-udviklere samt assistere med fejlfinding og test
  • estimere, planlægge og implementere nye funktioner som change requests eller projekter
  • belyse, analysere og udarbejde standardprocesser og procesoptimering
  • tage medansvar i at kortlægge og udarbejde vores IT forretningslandskab (EA)
  • yde support og assistance på forretningssystemer til medarbejdere på alle kontorerne, så vi sikrer driftsstabilitet og løbende kommunikation omkring udvikling og forhold.

Forretningsorienteret tilgang og ERP-erfaring

Vi leder efter dig, der er videbegærlig og kan sætte dig ind i forretningen, hvor produktion, salg og administration af virksomhedens produkter er i fokus. Desuden er du god til samarbejde – både med dit team men også med dine kolleger, som er brugere af systemet.

Der kan være flere indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du:

  • kommer med en finansiel, kommerciel eller IT-baggrund
  • har en forretningsorienteret tilgang til ERP-systemet med kortlægning af forretnings- og/eller produktionsflow
  • har erfaring med Microsoft AX og ERP-relaterede applikationer og moduler
  • kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Cecilie Skjold på 72 45 96 02.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 22. november 2022 via nedenstående link. Vi forbeholder os retten til at afslutte rekrutteringen før tid, hvis vi finder den rette.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktperson

Cecilie Skjold
IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 02
Mail: ceci@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job