Fagligt dygtig sy­stem­ud­vik­ler til et team med høj faglighed


Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus, Viby en systemudvikler til et team med et højt fagligt niveau, og dermed får du også mulighed for at arbejde med din egen faglige udvikling. Vi søger en full stack Java-udvikler til at arbejde i et større og komplekst IT-system med mange integrationer.

I stillingen får du ud over gode udviklingsmuligheder også mulighed for både at blive hørt, få indflydelse på din dagligdag, dit arbejde og arbejdsprocessen. Hos Gensam Data vægtes høj faglighed, hvor du samarbejder med dygtige kolleger, der alle er dedikeret til løsningen af opgaven. Ud over de andre systemudviklere i teamet vil du arbejde sammen med systemkonsulenter, der også har teknisk baggrund samt den direkte kontakt til kunderne.

Gensam Data er en virksomhed, som leverer totale IT-løsninger til skadesforsikringsselskaber. Virksomheden har leveret specialiserede IT-løsninger siden 1970 og er i stadig udvikling. Gensam leverer gode løsninger i høj kvalitet med et stærkt forretningsmæssigt fokus.

Hvis du ønsker at fortsætte din faglige udvikling hos en virksomhed, hvor medarbejderne bliver længe på grund af muligheden for faglig udvikling og sparring samt et godt arbejdsmiljø, kan stillingen være noget for dig.

Med reference til udviklingschefen vil du indgå i et dynamisk og velfungerende team bestående af fagligt dygtige og engagerede kolleger. Hos Gensam Data er der i alt 13 systemkonsulenter og 13 systemudviklere.

Dine primære opgaver:

 • Frontend-udvikling til webløsninger for slutbrugerne
 • Backend-udvikling og herunder integrationsopgaver
 • Arbejde med udvikling af processer og værktøjer

Dine faglige kompetencer:

 • Erfaring med udvikling i Java (Gensam anvender p.t. Java 11)
 • Erfaring med webudvikling herunder CSS, HTML og JavaScript
 • Kendskab til Spring Boot og Angular er en fordel
 • Kendskab til Clean Code principper er en fordel
 • IT-uddannelse som datalog, softwareingeniør eller tilsvarende

Dine personlige kompetencer:

 • Du er fagligt nysgerrig og har et stort engagement i opgaverne samt personligt drive
 • Du arbejder selvstændigt, tager initiativ og udviser handlekraft
 • Du har en naturlig balance imellem at være omhyggelig, have fokus på detaljerne og kvaliteten samtidig med, at du er effektiv og får afsluttet dine opgaver
 • Du arbejder struktureret og har et godt overblik også selvom der er flere bolde i luften
 • Du er god til at kommunikere og samarbejde med dine kolleger, så I kan løfte opgaverne sammen
 • Du har blik for forretningen og er nysgerrig på at udvikle den

Gensam kan tilbyde:

En arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og med fokus på at skabe gode rammer for din faglige og personlige udvikling både med intern sparring og mulighed for at deltage på kurser og konferencer.

Gensam er en virksomhed, der også fokuserer på, at medarbejderne trives, hvilket betyder, at du kan fordybe dig i dine arbejdsopgaver samtidig med der er god balance mellem arbejde og fritid.

En løn, der matcher din erfaring og kvalifikationer, god kantineordning, flekstid, massageordning, mulighed for hjemmearbejde og en attraktiv lønpakke med forsikring og pension.

Hvis stillingen har din interesse så send dit cv og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk så hurtigt som muligt.

PanoramaConsult varetager rekrutteringsprocessen og al henvendelse vedrørende stillingen bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale så vent ikke med at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job