Modern Workplace For­ret­nings­kon­su­lent med teknisk indsigt


Til en stilling hos Mening søges en forretningskonsulent med teknisk indsigt, som vil få ansvaret for Microsoft 365 projekter – helt fra workshop med kunderne til opsætning af løsningen til afsluttende overdragelse. Det er derfor væsentligt, at du forstår og kan sparre med kunderne omkring optimering af deres forskellige processer.

Teamet er specialiseret i at opsætte Microsoft 365 løsninger, primært samarbejds- og kommunikationsløsninger baseret på SharePoint, PowerApps og Teams. Løsninger der alle understøtter og effektiviserer kundernes forskellige processer. Vi har stor succes med levering af intranets, HR-portaler, QMS-løsninger m.v.

Hos Me’ning hjælper vi virksomheder med at give digitalisering mening. Vi tror på, at digitale løsninger giver bedst mening, hvis folk forstår hvorfor og hvordan, de skal bruge den. Vi kalder det: ”Digital Solutions That Make Sense”. Derfor bygger vi ikke bare digitale produkter og løsninger – vi integrerer menneskelig forståelse og brugerinddragelse i vores projekter, så det passer til virksomheden og dem, der skal bruge den. Det er vores tilgang. Her tror vi nemlig på mennesker før teknologi.

Du vil have en hverdag præget af en tæt dialog med kunderne i forhold til de del-leverancer, der aftales. Opgaverne spænder fra deltagelse i salg til gennemførelse af projekter hos kunden. Du bliver en succes i jobbet, hvis du har en agil tilgang til projekter og kan sætte dig ind i kundernes forretningsprocesser.

 Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Facilitere og gennemføre inspirerende workshops
  • Designe og skabe de bedste løsninger for kunden
  • Planlægge user adoption og undervisning af brugere
  • Deltagelse i opsætning samt implementering af løsninger baseret på Microsoft produkter
  • Holde kunden i hånden igennem hele forløbet

Som person har du følgende kvalifikationer:

  • Gerne en cand.it., informationsvidenskab, informatik, datamatiker eller anden relevant videregående uddannelse, eller erfaring fra lignende stilling.
  • Du har måske et eller flere SharePoint relaterede Microsoft certificeringer
  • Du har arbejdet med digitalisering af processer og har erfaring med power automate
  • Du har designet og implementeret samarbejds- og portalløsninger
  • Du er udadvendt, kundeserviceminded og løsningsorienteret

Du tilbydes:

Du tilbydes et job i en virksomhed i vækst, der anerkender, at det er dig, der flytter virksomheden. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor alt er muligt og som prioriterer en fleksibel dagligdag. Har du store ambitioner er der ligeledes gode muligheder for at tilegne sig et større ansvar og vokse i vores virksomhed. Vi prioriterer kontinuerlig uddannelse inden for forskellige IT-områder, som du finder interessant ligesom du vil have indflydelse på, hvilke IT-områder du kommer til at beskæftige dig med.

Herudover tilbydes du en attraktiv og konkurrencedygtig lønpakke, pension, bonus, internet, mobil, puljebiler, kantineordning samt en aktiv personaleforening.

Arbejdssted: København - rejseaktivitet kan forekomme.

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale.

Vil du vide mere så ring til Talent Acquisition Specialist Søren Prehnum på tlf. 61200556.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.


Me´ning er en del af ITM8

ITM8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fire forretningsområder; Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services og Cyber Security Services. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.100 medarbejdere med aktiviteter i 10 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive, Cloud Teams, Addpro, Centavion og Me’ning.

#LI-SOPRE

#LI-Hybrid

Gem job