Dynamics 365 FO Business Con­sul­tant


Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som konsulent og få muligheden for at indgå i projekter, hvor hele Dynamics Platformen er i spil? Så har du hos CGI nu muligheden for at udvikle dine kompetencer og brede dig over flere elementer af Dynamics Platformen, hvis det er dét, du ønsker.

Det job, der venter på dig

Hos CGI stræber vi efter at opnå langvarige partnerskaber med vores kunder, og du vil derfor få mulighed for at indgå i forskelligartede projekter og opgaver med deltagelse i alt fra analyse, konfiguration, design, implementering, test, support og træning. Samtidig får du muligheden for at være med til at sætte dagsordenen, når vi rådgiver vores kunder omkring, hvordan de får mest muligt ud af deres investering i D365 FO – og Dynamics Platformen. Du bliver en del af et eller flere kundevendte teams, hvor du er med til at opbygge og pleje de tætte relationer til vores kunder. Som D365 FO Business Consultant vil du sammen med det øvrige projektteam fungere som bindeleddet mellem kundernes forretning og teknologi, hvorfor du skal være i stand til at vejlede vores kunder omkring konsekvenser og muligheder. Samtidig skal du være i stand til at udfordre dem, så vi fortsat leverer bæredygtige løsninger med fokus på at bruge de rigtige elementer af Dynamics Platformen på det rigtige tidspunkt.

Du kan enten være nyuddannet, have nogle års erfaring eller komme med en endnu tungere rygsæk af værktøjer inden for Dynamics. Det vigtigste er, at du har viden om Microsoft-teknologier, ønsker at prøve kræfter med nye muligheder og vil trives som en aktiv del af et team, hvor stærkt sammenhold kendetegner vores måde at arbejde på. Gode kommunikationsfærdigheder, procesforståelse og interesse for procesoptimering er centralt for vores arbejde, og så håber vi, at du har en naturlig interesse og nysgerrighed for at holde dig opdateret omkring udviklingen i D365 FO.

Vi vil prioritere din udvikling

For at give dig de bedste muligheder for at fortsætte din udvikling som konsulent sikrer vi, at du tilknyttes projekt- /kundeteams med dygtige og erfarne kolleger, der kan hjælpe med guidance, sparring og rådgivning. For at hjælpe dig til kontinuerligt at yde den bedste rådgivning til vores kunder gør vi en dyd ud af fastholde og udvikle dine kompetencer. Derfor har vi sat knowledge sharing i system og afvikler blandt andet løbende interne træningssessions med relevante temaer. Derudover har vi et stærkt internationalt samarbejde omkring Dynamics og har blandt andet flere internationale projekter med projektdeltagere fra flere lande. Individuelle udviklingsplaner er et stort fokusområde i CGI – og skulle en medarbejder ønske at udfordre sig selv i en ny rolle eller nye opgaver, så er vi mere end lydhøre over for dette. Mulighederne er mange i en stor organisation som CGI.

Derfor skal du vælge CGI

Hos CGI er vi stolte af en meget høj medarbejdertilfredshed og vi glæder os over, at vi med vores mange gode tiltag og vilkår formår, at fastholde dygtige og engagerede medarbejdere i virksomheden i mange år. Vores tiltag indebærer blandt andet øget fokus på diversitet og et markeds-rettet fokus på at tiltrække flere kvinder til IT og til CGI. Fordi vi tror på, at diversitet er med til at skabe en dynamisk virksomhed. Af andre tiltag kan nævnes Social Club, hvor vi mødes til ikke-faglige-arrangementer, spiller padel eller deltager i kulturelle events.

Som medarbejder hos CGI tilbyder vi dig en række forskellige goder heriblandt, 10 % i pension, ekstra feriefridage, fritvalgsopsparing samt muligheden for at blive medejer af CGI, gennem vores aktieprogram – det benytter hele 97 % af de danske medarbejdere sig af.

Hos CGI ved vi, at der er andet i livet end arbejde. Vi ved at privat- og fritidsliv i høj grad er med til at skabe fornyet energi. Derfor har man som medarbejder I CGI, mulighed for at arbejde med stor fleksibilitet.

Send os dit CV

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål, før du er klar til at sende os dit CV, så ræk endelig ud til Director René Mikkelsen på tlf. 29480830.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og dit CV!

Gem job