Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Software designer – vil du være med til at udvikle in­nova­ti­ve spe­ci­al­frem­stil­le­de maskiner?

  • Vil du arbejde med den allernyeste teknologi i en af Danmarks førende virksomheder inden for specialfremstillede maskiner?
  • Og har du lyst til at programmere og udvikle maskiner til store danske virksomheder i bl.a. legetøjs- og medico-branchen.

”Du udvikler dine kompetencer i et fagligt skarpt team, hvor vi arbejder med unikke, højteknologiske løsninger til vores specialdesignede maskiner,” fortæller teamleder Jesper Læssøe Larsen.

En højt specialiseret virksomhed

PJM A/S er en moderne automationsvirksomhed med ca. 150 kolleger, der specialdesigner og producerer højteknologiske maskiner til blandt andre Lego, Novo Nordisk, Coloplast og Danfoss.

Bliv en del af et fagligt stærkt team

Som software designer får du din daglige gang på vores 9000 kvadratmeter store virksomhed i Fårevejle. Her bliver du en aktiv spiller i vores afdeling for Design & Engineering, hvor du samarbejder med mekaniske konstruktører, softwareudviklere samt vores omfattende montageafdeling. Du kan se frem til at blive en del af et kreativt og spændende arbejdsmiljø i projektteams.

Vi er i dag ca. 35 medarbejdere i Design & Engineering, hvoraf de 10 er tilknyttet Software Design teamet, som du bliver en del af.

Spil en nøglerolle med programmering i fokus

Som software designer får du ansvar for hele processen fra specifikation, design og programmering til indkøring og test af automationssystemerne. Hjertet i vores kontrolsystemer er PLC med tilhørende brugerinterface. Derudover kommunikeres med og kontrolleres alverdens øvrige komponenter som robotter, vision systemer, servo-motorer, svejse-controllere etc.

”Du udvikler software til helt unikke og specialdesignede maskiner. Så du kommer til at arbejde med innovative løsninger og den nyeste teknologi.” Det fortæller teamleder Jesper Læssøe Larsen.

Du kan forvente en smule rejseaktivitet i forbindelse med arbejdet som software designer i PJM A/S – dog forventes et maksimum på 25 rejsedage pr. år.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, inkl. pensionsordning og helbredsforsikring via PFA.

Faglig udvikling i fokus

Du vil i starten varetage mere veldefinerede opgaver, som du i on-boarding perioden løser sammen med dine mere erfarne kolleger. Det er vores forventning, at du inden for en afgrænset periode, vokser med opgaven, og vil kunne tage ansvar for mere komplekse projekter.

”Samarbejde er helt essentielt for, at vi lykkes. Vi samarbejder på kryds og tværs af faggrupper, og vi er alle sammen nysgerrige og interesserede i at blive endnu dygtigere til vores fag.” Fortæller teamleder Jesper Læssøe Larsen endvidere.

Har du erfaring fra en lignende stilling?

Vi forestiller os, at du er uddannet automationsteknolog, stærkstrømstekniker eller maskinmester– det vigtigste er dog, at du har stor interesse for software design, og har stærke kompetencer indenfor programmering af PLC/HMI-systemer (fortrinsvis Siemens og Allen Bradley) samt styring af maskiner og/eller procesanlæg.

Derudover behersker du dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Cecilie Skjold på 72 45 96 02. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 8. december 2022 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Hos Poul Johansen Maskiner A/S har vi stærke værdier og sætter en ære i at være en rummelig og inkluderende arbejdsplads. Derfor opfordrer vi alle interesserede kandidater til at søge, uanset alder, køn, etnicitet, seksualitet og religion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Cecilie Skjold
IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 02

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job