AZ Da­ta­p­lat­form spe­ci­a­list


Er du specialisten, som brænder for at skabe fremtidens dataplatform til at understøtte faktabaseret beslutningstagen? Har du erfaring med at bygge data warehouse i Microsoft Cloud og får du energi af at være med, helt fremme, hvor vi bruger den nyeste teknologi, til at skabe fremtidens resultater for SEGES Innovation? Så kom og vær med til at skabe den optimale dataplatform, som grundlag for den største digitaliseringsrejse i den danske fødevaresektor. 

Hvad går opgaven ud på? 

I rollen som Data Estate Specialist skal du, i tæt samarbejde med vores Enterprise Arkitekt (EA), vores værdistrømme, og specielt Analytics & Data Science teamet, sikre den fortsatte opbygning og udvikling af SEGES Innovation’s nye dataplatform, som er baseret på Microsoft Azure Synapse and Azure Data Lake. 

Vores ambitioner er store og vi vil skabe en løsning, som er med til at bringe nye indsigter I fødevareproduktion i Danmark, særligt sikre indsigt omkring bæredygtighed og biodiversitet.  

Du får hermed en unik mulighed for at arbejde med state of the art løsninger og værktøjer. Du får væsentlig indflydelse på hvordan vi kommer til at skabe indsigt i fremtiden. 

Nogle af dine arbejdsopgaver bliver at:  

 • Designe og videreudvikle SEGES Innovation’s Data Estate 
 • Modellere nye dataområder og indlægge dem optimalt i Estatet 
 • Bygge relevante facts og dimensioner til BI-specialisternes servicering af forretningen 
 • Holde dig på beatet med de nyeste teknologier og trends 
 • Være med til at sikre, at vi bevarer og videreudvikler vores governance på vores dataplatform 

Hvem er du? 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Du er enten cand.it., cand.merc.dat, datamatiker eller du er autodidakt og har oparbejdet flere af nedenstående kompetencer gennem erhvervserfaring, certificeringer og kurser. 

For fagligt at kunne opnå succes i stillingen, skal du kunne nikke genkendende til mange af punkterne: 

 • Erfaring med at bygge et data warehouse i Azure - gerne i en virksomhed med et komplekst setup med mange forretningsregler 
 • Passioneret omkring at holde dig opdateret inden for nyeste trends og teknologier 
 • Erfaring med programmering i C#, Bicep, Json eller lign. 
 • Erfaring med Azure Data Factory, Azure Mapping Dataflows, Azure Data Lake, Azure Synapse, DataBricks, Git-Hub Enterprise, API, T-SQL, Spark og Python 
 • Erfaring i opbygning af CI/CD pipelines med Azure's dataplatform 
 • Erfaring med nyeste Microsoft SQL Server-teknologi, T-SQL, SSIS, SSAS, ETL-processer og håndtering af datakvalitet 
 • Forståelse for forretningens behov og evne til at omsætte ideer og hypoteser til dataentiteter og relationer mellem dem (modellering og normalisering) 
 • Erfaring med at bygge fremtidssikrede informationsmodeller, der ikke blot rummer traditionelle master- og transaktionsdata, men også streaming data (IoT) 
 • Erfaring med store og komplekse datamodeller og datamængder – SEGES Innovation har i dag store datamodeller i Oracle DB, DB2, MS SQL 
 • Erfaring med at tænke sikkerhed og compliance, som en del af løsningen 
 • Kendskab til Azure IOT, Event HUB, Azure Stream Analytics, Azure Machine Learning, vil være en fordel 

Som person er du udadvendt og kan begå dig på mange niveauer i organisationen. Du er passioneret omkring dit arbejde og brænder for at gøre en forskel. Du vil gerne vise hvordan en solid og skalerbar data platform er nøglen til SEGES Innovation’s fremtid. 

 Vi kigger også efter en person, som: 

 • Får energi af at sætte rammer og retning 
 • Kan tænke ud af boksen og finder det naturligt at udfordre på den gode måde 
 • Meget selvkørende og god til at række ud 
 • Struktureret og motiveres af høj kompleksitet 
 • Åben for faglig sparring og feedback

Og sidst, men ikke mindst, kommer du med et kommercielt mindset, som er omdrejningspunktet for hele den måde, du tilgår opgaver og kolleger. 

Hvad tilbyder SEGES Innovation? 

Du kommer til at være med i en række nøgleinitiativer, for at sikre den fortsatte digitale transformation af SEGES Innovation. 

Du får muligheden for at blive en del af en god og fleksibel arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel er i højsædet. Mennesker er SEGES Innovation’s vigtigste ressource, og derfor gør lederne meget for at sikre, at alle har gode udviklingsmuligheder og en fin balance mellem privat- og arbejdsliv.  

Vi er cirka 530 medarbejdere i SEGES Innovation. 

Fødevaresektoren er på en spændende rejse, hvor både produkter, og den måde de bliver bragt til verden på, udvikles med lynets hast.  I SEGES Innovation, er vi i gang med at modernisere vores IT-landskab. Målet er et velintegreret sæt af løst koblede best practice cloud løsninger, som i videst muligt omfang udveksler data eventbaseret. Vi arbejder for fortsat vækst, forretningsagilitet, hurtigere Time-to-Market og kundefokus i alt, hvad vi gør. Vi skal forstå vores kunder og præferencer endnu bedre og her kommer data ind i billedet. SEGES Innovation har indsamlet rigtig mange data gennem årtier og er ligeledes begyndt at samle en masse IoT data op fra traktorer, inventar i stald, malkerobotter, satellitter, osv. Nu ligger opgaven i at få fart i transformationen.  

Vil du være med? 

Så glæder vi os til at høre fra dig.  

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler og ansætter, når vi har den rette kandidat. 

Har du spørgsmål, så kontakt Entreprise Arkitekt Mogens Mikkelsen på mobil 24 81 16 46 eller Head of Technology Mikkel Bernt Buchvardt på mobil 23 42 72 97. 


SEGES Innovation P/S skaber løsninger til fremtidens landbrugs- og fødevareerhverv. Vi udvikler forretningsmuligheder i tæt samarbejde med vores kunder, forskningsinstitutioner og virksomheder over hele verden

SEGES Innovation P/S er en privat, uafhængig non-profit forsknings- og udviklingsorganisation. 

Vi udfører forsknings- og innovationsopgaver indenfor landbrugs- og fødevarefaglige områder som f.eks. planteproduktion, husdyrproduktion, miljø, klima og bioøkonomi/bioenergi, cirkularitet, biodiversitet, økonomi og afsætning. 

Vi udvikler, vedligeholder og supporterer mange af landmandens øvrige it-redskaber – for eksempel de programmer, landmanden bruger til at styre driften inden for kvæg, svin eller planteavl. Vi driver den store videns-kanal Landbrugsinfo og arrangerer faglige kongresser med nyeste forskning og faglige resultater. Vi innoverer, forsker og udvikler i nationale og internationale forsknings- og udviklingsprojekter. 

Gem job