IT-konsulent


Spændende job for dig med bred indsigt indenfor for IT-området samt IT-sikkerhed og governance.

Om jobbet

Vi søger en IT-konsulent til bankens hovedkontor beliggende ved Banegårdscentret i Odense. Banken har egen p-plads ved bygningen.

I Nordfyns Bank har vi fokus på at bruge så meget af vores tid som muligt til at tale med vores kunder. Det kræver maksimal IT-anvendelse, og en væsentlig del af opgaven bliver at medvirke til en fortsat styrkelse af IT- og forretningsudviklingsområdet - både i forhold til optimering af interne processer og til den forretningsmæssige del.

Med reference til IT-chefen bliver dine opgaver, sammen med IT-afdelingens øvrige medarbejdere, bl.a. at:

  • implementere nye løsninger og værktøjer
  • videreudvikle standardløsninger
  • gennemføre kontroller og rapportering omkring IT-sikkerhed og IT-governance
  • BI og SQL
  • medvirke til en generel optimering af bankens IT-systemer og processer
  • intern teknisk og systemmæssig IT-support

Nordfyns Bank bruger Bankdata som datacentral og samarbejdspartner på IT-området.

Om dig

Du har en relevant baggrund og uddannelse på bachelorniveau eller tilsvarende niveau opnået gennem erhvervserfaring. Du har erfaring med eller interesse for IT-sikkerhed og IT-governance.

Du er kendetegnet ved at være en holdspiller med et højt drive og ved at du tager ejerskab på de forskellige opgaver, hvor du er er involveret. Du har en naturlig nysgerrighed og en selvstændighed, der betyder, at du er naturlig igangsætter med respekt og forståelse for helheden.

Om Nordfyns Bank

Hovedkontoret er en nybygget ejendom med fantastiske faciliteter, beliggende som nabo til Odense Banegård Center. Banken har egen p-plads ved bygningen.

Nordfyns Bank er en stærk og selvstændig bank, og vi har alle de produkter og services, som vores kunder forventer af os. Vi trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne. Vi er bevidste om vores begrænsninger men i langt højere grad om vores muligheder. Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af fleksibilitet i dit arbejde. Vi arbejder ud fra visionen at ’Vi gør en forskel’ og har et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt.

Lønpakken indeholder pensionsordning, sundhedsforsikring, tandforsikring, 6 ugers ferie og 5 omsorgsdage. Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-chef Kim Sørensen på tlf. 59 48 93 64 eller Personale- og administrationschef Flemming Tholsgaard på tlf. 59 48 93 63.

Ansøgninger behandles løbende.

Søg jobbet via knappen "Ansøg" forneden.

Gem job

Nordfyns Bank
Publiceret: 11. november 2022

Arbejdssted

Location Odense