Spe­ci­a­list i IT-sikkerhed til central rolle i OpSec-afdeling


Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden for verdens finanshuse i disse år. Nye trusler opstår konstant; ikke kun mod bankkundernes penge, men også direkte mod de systemer, der skal beskytte både penge og personfølsomme data. Truslerne får kunderne til at ændre adfærd, og sammen med et stigende antal krav og regulativer, er det med til at gøre IT-security til en stor og spændende udfordring – også for os i Jyske Bank.

Sikkerhed er et fælles ansvar, vi tager

Hos Jyske Bank har vi samlet en række meget forskellige kompetencer i teamet ”Operationel IT-sikkerhed” (OpSec). Teamet arbejder med både teknisk IT-sikkerhed, risikostyring og en del IT-jura, og det har vist sig at være et særdeles effektivt line-up.

Brugeradfærd, branchekrav og trusselsbillede ændrer sig dog hastigt. Det både skal og vil vi imødegå. Derfor vil vi gerne udbygge og udvikle indsatsen yderligere og opruster i første omgang med en IT-sikkerhedsspecialist. Han/hun får en helt central rolle i udviklingen af vores sikkerhedsfunktion, og skal sammen med teamet sørge for, at vi altid er operationelt sikre.

Det er her, du måske kommer ind!

Vores OpSec-team er blevet en vigtig del af hele bankens drift, og vi oplever en stadig større opmærksomhed fra kollegaer i helt andre afdelinger. Denne dialog på tværs giver ikke bare god forretningsforståelse, så vi kan levere endnu bedre løsninger. Den giver også gode relationer med kollegaer overalt i organisationen – lige i Jyske Banks ånd.

“This is your mission should you choose to accept it”

Men, vi skal også i fremtiden kunne opdage og håndtere digitale sårbarheder og trusler, inden disse gør skade på vores eller andres forretning. Så vores OpSec-team skal bruge en teknisk orienteret kollega, der vil være med til at fastholde vores høje sikkerhedsniveau.

Så er du begavet med en solid IT-værktøjskasse og en god portion teoretisk viden om Cloud-security – Office, PaaS og IaaS services samt sikring af disse i MS Azure – så skal du lige spidse ører nu.

’Incident’-processer og sikkerhedsarkitektur i applikationer er vores faglige hjemmebane, og ord og begreber som: Mitre, CVE, APT, Beacons, Dropper, C2, Threat Intelligence og Red Teams er helt centrale i vores daglige ordbog – og måske også i din?

Har du flere IT-skills, så fortæl os endelig, hvordan du bruger dem. Vi får nemlig også løn for at være nysgerrige!

Jyske Bank er mere end blot en arbejdsplads

Med værdier som ’hæderlighed’, ’handlekraft’, ’ligeværd’, ’uhøjtidelighed’ og ’sund fornuft’ har Jyske Bank skabt et fælles fundament, hvor vi – ud over at passe på kundernes penge og servicere små og store virksomheder – også har øje for hinanden og bliver motiveret af at give den gas, nørde og blive dygtigere. Men vi prioriterer også tid til at reflektere og tænke nyt.

Vores kollegaer i banken forventer, at vi er nysgerrige, undersøgende og videbegærlige. Derfor er både din personlige og faglige udvikling vigtig for os, og dine karriereønsker og drømme får rum til at leve. Sådan skal det være!

I OpSec-teamet har vi lov til at prøve, ret til at fejle og pligt til at lære af vores fejl. Vi ser ikke ned på fejl, men fokuserer på dét, vi lærte sammen. Vi er – kort og godt – en flok passionerede IT-ekvilibrister, der kommunikerer, underviser og lærer af hinanden – også på dage, hvor du arbejder hjemmefra.

Bliv en del af en "firstmover"-kultur

Jyske Bank er mere end en arbejdsplads. Det er et sted for livslang læring og udvikling og med masser af stjernestunder sammen med gode kollegaer. Her plejes en kultur, hvor vi godt tør skubbe lidt til ’det normale’.

Vi vil gerne udfordres på gamle sædvaner – både i dagligdagen og med de ting, vi udvikler på. Det håber vi, at du vil være med til. Det er nemlig fedt at føle sig som pionér, selvom man er en veletableret virksomhed med flere end 3.000 ansatte fordelt over hele landet.

Din erfaring og dine kompetencer er vigtige – men din passion er altafgørende. Om du har arbejdet som konsulent, pen-tester, sikkerhedsanalytiker eller er udvikler med IT-sikkerhed i backloggen spiller faktisk en mindre rolle. Du kan have baggrund som ingeniør, datalog eller noget helt tredje – mangfoldighed gør stærk, så ’bring it on!’.

Den største del af IT-sikkerhed sidder i Silkeborg, men vi har også kollegaer på vores lokation i Kgs. Lyngby. Du vil have mulighed for at sidde begge steder, blot er det vigtigt for os, at du bliver en del af vores gode og højt prioriterede samarbejde. Derfor er det en forventning - såfremt Lyngby bliver dit udgangspunkt - at du med mellemrum har mulighed for at være fysisk tilstede i Silkeborg.

Ansøgning

Send din ansøgning til vores Senior HR Partner Mette Rants. Vi ansætter løbende, så skriv hellere i dag end i morgen.

Ansøgningsfristen er dog d. 5. december.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os:

Torben Krogh Johansen
Product Owner - Lead IT-Sikkerhedsspecialist, Operationel IT-sikkerhed
krogh@jyskebank.dk
89 89 27 29
29 89 28 48

Gem job