Quality Spe­ci­a­list


Brænder du for at arbejde med kvalitetsprocesser i et tæt samspil med interne og eksterne samarbejdspartnere? Og for at sikre, at processer er veldokumenterede og operationelle? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Om jobbet | Specialist med stærkt kvalitetsmindset 

BAU (Baggage Automation and Technology) udgøres af seks specialister og er en del af Airport Baggage Services (BAG). Vores mål er, at bagage kommer gennem CPH på den mest effektive, sikre og hensigtsmæssige måde. Vi finder løsninger og arbejder løbende med nye teknologier til fortsatte forbedringer af processer, systemer og anlæg. I BAG er vi ca. 90 ansatte og samarbejder engageret i en åben, uformel og flad organisation. Vi mangler dig og dine kompetencer i vores fortsatte udvikling. 

Du kommer til at indtage en nøglerolle i BAU hvor du vil være ansvarlig for at sikre, at produktions IT-systemer og processer er veldokumenterede og bringes i compliance med ISO27001 og andre relevante krav (IEC 62443, business continuity, IT-sikkerhed). Du vil drive udarbejdelse af relevante procedurer og du vil få et tæt samarbejde med lufthavnens IT og compliance organisationer samt projekt- og vedligeholdelsesteams. Du vil komme med input til investeringsplaner for levetidsudskiftninger af IT-systemer, og indgå i tæt dialog med ledelsen i forbindelse med budgetopdateringer.  

Dine primære opgaver bliver at 

 • sikre, at produktions IT-systemer og processer er i compliance med ISO27001 og andre relevante krav  
 • udarbejde relevante vurderinger og procedurer ift. ISO27001 samt IEC 62443
 • deltage i interne og eksterne audits 
 • levere inputs til investeringsplaner for produktions IT-systemer 
 • deltage i projekter (nye anlæg samt ændringer i eksisterende) 

Om dig | Solid og praktisk erfaring indenfor IT og compliance 

Vi forventer, at du kommer med flere års erfaring fra produktions IT og compliance, måske fra en produktions IT-funktion eller en kvalitetsfunktion i en produktionsvirksomhed. Du har en relevant baggrund og du har solid og praktisk erfaring med implementering af ISO27001 eller andre standarder. Du kan lide at udarbejde procedurer og du forstår at være i de forandringer der følger med. 

Som person har du gennemslagskraft og du kan inspirere samarbejdspartnere, kunder, stakeholders og kollegaer til at gå nye veje. Du agerer naturligt som ekspert på dit område overfor både samarbejdspartnere, service- og projektafdelinger. Du deler gerne din viden, og er nysgerrig på at lære nyt. Du kommunikerer præcist på dansk og engelsk i skrift og tale. 

Hvordan bliver du en succes i rollen? 

Din personlighed, faglighed og erfaring er afgørende for vores fælles succes. Vi står overfor certificering af bagagens IT-systemer og du kommer hurtigt til at bidrage med din erfaring i at holde et produktionsmiljø veldokumenteret og kvalitetssikret. Vi sørger for en grundig introduktion til lufthavnen, bagageanlæg, samarbejdspartnere med videre.

Om os | Vi kan tilbyde 

CPH er en helt unik arbejdsplads, som summer af international atmosfære og en stor forventningsfuld glæde, du ikke vil opleve andre steder.
Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, fokus på sundhed og at alle vores medarbejdere holdes opdateret med uddannelser og kurser. CPH vil gerne gøre det så let som muligt at skabe en god balance mellem arbejde og fritid. 

Med til jobbet følger derfor: 

 • Pensionsordning med forsikringsdækninger 
 • Sundhedsforsikring, som også dækker dine børn.
 • Firmabetalt iPhone
 • Fri parkering, cykelservice og mulighed for DSB erhvervskort
 • God billig kantine, der sørger for sund mad og serverer både morgenmad, frokost og take-away
 • Træningslokale, sundhedscenter, fysioterapi, yoga, holdaktiviteter og rådgivning fra træner
 • Rabataftaler og mulighed for medlemskab af Lufthavnens Indkøbsforening

Om teamet | Vi glæder os til at byde dig velkommen i BAU

Du bliver en del af 6 specialister i BAU som er en del af Bagage Services. Vi støtter og hjælper hinanden i teamet og i hele afdelingen. Du kommer til at referere til Head of Baggage Automation and Technology Jens Ole Grejs Petersen som leder sit team med empati og transparens. Er du derfor klar til at sætte kursen mod nye mål og blive en del af BAU, så glæder vi os til at byde dig velkommen. 

Om ansøgningen | Stig ombord på din nye karriere 

Vi glæder os til at få din ansøgning senest den 29. november 2022. Har du spørgsmål til jobbet inden da, kan du ringe og/eller sende en mail til Head of Baggage Automation and Technology, Jens Ole Grejs Petersen, 3124 6074, jens.ole.petersen@cph.dk.  

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at skrive til HR Rekruttering på job@cph.dk. Søg stillingen ved at klikke på ”Ansøg” nedenfor. 

Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside her.

Vi skaber rammerne, så du kan lykkes

I CPH er arbejdsdagen både udviklende og afvekslende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper kolleger, uanset om de arbejder i CPH eller i en af de mange andre samarbejdspartnere i Lufthavnen. Der er fleksible arbejdsvilkår, fokus på trivsel, en god kantine og andre medarbejdergoder, som ex gode rabatter.

CPH er som arbejdsplads med garanti ’one of a kind’ – et lille samfund, som skaber fremtidens lufthavn. 

Vi skaber værdier sammen 

Siden 1925 har vi udviklet lufthavnen i takt med de konstante forandringer, der sker i verden omkring os. Det gælder også nu, hvor vi skal skabe fremtidens Lufthavn, som binder Danmark sammen – og bringer verden tættere på os alle sammen. 

Vi bidrager til, at rejser og fragt af varer skaber økonomisk vækst og arbejdspladser. Samtidig har vi blikket fast rettet mod at omstille lufthavnen til mere bæredygtig drift og nye brændstoffer, der gavner klimaet. Det sker i tæt samarbejde med vores passagerer, partnere og omgivelser og med respekt for det lokalsamfund, vi er en del af. 

Derfor har vi brug for de allerbedste kræfter på holdet. Vi håber, du vil være med. 

Let’s travel together to a better tomorrow.

Om CPH

CPH ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Gem job

Københavns Lufthavne A/S
Publiceret: 14. november 2022

Arbejdssted

Location København