Vi søger di­gi­ta­li­se­rings­pro­jekt­le­de­re, der vil have solide ud­for­drin­ger og skønne kollegaer


Er du velsignet med stærke projektlederevner, og får du lyst til at uddele high-fives, når du lykkes i komplekse digitaliseringsprojekter? Vil du have både faglig udvikling og fantastiske kollegaer? Så send os dit CV med det samme!

Selvom jeg har været her i mange år, bliver jeg stadig udfordret, og jeg udvikler mig fortsat i rollen som projektleder. Jeg oplever opbakning til at kaste mig over opgaver, som jeg ikke har prøvet før, og det er altid muligt at få den støtte, jeg har behov for,” fortæller senior projektleder Mie Sidenius Nielsen.

Netop nu leder vi efter en ny kollega til Mie, da vi er i fuld gang med en rivende udvikling, hvor vi hjælper resten af Vejdirektoratet med at gennemføre digitaliseringsprojekter med fokus på værdi, gevinster og forandring.

Vejdirektoratet er en organisation i vækst og med Infrastrukturplan 2035 opstår nye behov for at øge digitaliseringen, tænke bæredygtighed og afprøve nye teknologier.

Det er en rejse, som du kan komme med på.

Du motiverer, styrer og sikrer engagement i teamet

”For mig betyder det rigtig meget at være i stand til at motivere projektteamet, så alle kender deres rolle, og føler at de bidrager, hvor de er bedst. Jeg går selv meget op i, at vi også laver noget socialt og har det sjovt sammen, da det gør det meget lettere at klare de udfordringer, som indimellem opstår i løbet af et projekts levetid,” uddyber Mie.

Som vores kommende projektleder planlægger og gennemfører du projekter i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere i Vejdirektoratet samt eksterne samarbejdspartnere. Du har ansvaret for projektet fra start til slut, og skal i samarbejde med forretningen sikre, at gevinsterne kan realiseres.

Du kan se frem til at:

  • sikre organisatorisk forankring af projektets leverancer og gevinster
  • håndtere interessenter og styregrupper, styre risici og håndtere ændringer
  • lede og motivere tværorganisatoriske projektteams
  • medvirke til at sikre den agile transformation i organisationen i samarbejde med dine kollegaer

Projektleder med engagement og gennemslagskraft

”Som projektleder i Vejdirektoratet synes jeg, at det er spændende at komme ud og møde kolleger, der er lidt nørdede inden for deres fagfelt og sammen finde ud af, hvordan digitalisering bedst muligt kan hjælpe med at løse deres behov. Mine kolleger er altid søde til at tage sig tid til at svare på spørgsmål og hjælpe, hvis der er brug for det. Det synes jeg, at vi er stærke til i Vejdirektoratet,” uddyber Mie. 

Du har dokumenteret erfaring som projektleder, gerne med en velfunderet agil værktøjskasse. Du har en relevant videregående uddannelse evt. suppleret med en projektlederuddannelse og certificering som eksempelvis PMP, PMI-APC, IPMA, PRINCE2.

Desuden ser vi gerne, at du:

  • kan arbejde struktureret og strategisk med styring og ledelse af projekterne i en organisation med forskelligartede interessenter og en politisk dagsorden
  • har erfaring med forandringsledelse og kan gennemskue komplekse problemstillinger med en analytisk tilgang
  • er selvstændig, målrettet og kan motivere og lede andre gennem dit engagement og personlige gennemslagskraft
  • har erfaring med kontraktstyring, gerne i forhold til internationale leverandører

Du får aldrig en kedelig dag på kontoret eller hjemmekontoret

”I vores team vil vi rigtig gerne støtte hinanden – både professionelt og socialt, og du vil som ny kollega opleve, at du altid kan række ud til dine kollegaer i forhold til at tage en snak eller få noget sparring,” afslutter Mie.

Vi er ca. 60 medarbejdere, hvoraf størstedelen har tjenestested i Fløng. Vi ønsker at være kendetegnet ved en professionel håndtering af vores ansvar i et arbejdsmiljø, hvor vi er uformelle, positive og viser respekt for hinanden.

Du vil blive knyttet til ”Projektledelse”, der omfatter 5 seniorprojektledere med ansvaret for de store digitaliseringsprojekter i Vejdirektoratet. Du vil referere til områdechef Hanne Sommerfelt.

Du kan roligt glæde dig til gode kollegaer, masser af sparring, et miljø med plads til forskellighed og fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejde tilpasset efter dine opgaver og projekter.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer. Afhængig af din profil kan indplacering ske som specialkonsulent.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Tjenestested er Vejdirektoratet Guldalderen 12, 2640 Hedehusene.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorprojektleder Mie Sidenius Nielsen på +45 7244 7145 eller områdechef Hanne Sommerfelt på telefon +45 5086 2546.

Er du interesseret?

Send dit CV senest mandag d. 12. december. Vi afholder samtaler løbende.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Ansøg”.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Gem job