Softwa­re­in­ge­ni­ør


Kan du optimere radionetværk og spare på energien, eller har du lyst til at lære det? Vi søger endnu en kollega til udvikling af strømbesparende løsninger i telesektoren.

Personlighed

Din personlighed er vigtigere for os end din faglighed. Vi har i stor stil succes med sidemandsoplæring inden for den niche, vi arbejder i og sørger for, at du kommer flyvende fra start igennem godt kollegaskab og en fælles ambition for at lære.

Som person tænker du som en ingeniør. Du tiltrækkes af komplicerede opgaver, er helt naturligt nysgerrig og konstant søgende efter viden på nye områder. Herudover er du hurtig til at finde løsninger i de opgaver du løser.

Derudover har du lyst til kontakt med kunder og kan være projektleder på vores leverancer til kunderne.

Du må gerne være nyuddannet og hvis du kender lidt til Telecom er det bestemt en fordel.    

Faglighed  

Fagligt har du en kandidat indenfor IT, software, energi eller elektro. Du kender til softwareudvikling og er fortrolig med SQL, PHP eller lignende. Du har arbejdet med AI, Machine learning, Algoritmer og matematiske modeller.

2operate

Hos 2operate er vores ambition at udvikle verdens mest effektive løsninger til mobile radionetværk og løse mobiloperatørernes daglige udfordringer. Vi er i en rivende udvikling og søger derfor endnu en dygtig kollega.

Hos 2operate bliver du en del af en lille dynamisk virksomhed med store ambitioner. Her er et frit og godt arbejdsmiljø, med store muligheder for udvikling og dygtiggørelse. Du vil få mulighed for at give et markant bidrag til energibesparelser og grøn omstilling. Vi har meget fleksible arbejdsforhold, med stor mulighed for at du kan sætte dit eget præg på opgaverne.

Vi har til huse på Novi i Aalborg og har Aalborg universitet som nabo.

2operate leverer løsninger til mobiloperatører rundt om i verden. Vi er en samling kollegaer med stor viden om Telecom og Energi sektoren. Vi har et stærkt fagligt miljø og et konstant fokus på automatiske og effektive værktøjer. Vi kobler telesektoren med energisektoren og er i gang med at skabe nye energibesparende løsninger til operatører verden over.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Klaus H. Stenger på tlf. 20 98 46 36 eller khs@2operate.com.

Gem job

2operate A/S
Publiceret: 19. december 2022

Arbejdssted

Location Aalborg