Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Microsoft Dynamics AX-drifts­spe­ci­a­list til en af Danmarks største dag­lig­va­re­kon­cer­ner


Har du erfaringen til at være ankermand for det driftsmæssige setup på vores Dynamics AX2012 R3-system? Og vil du med på en rejse, der sikrer den nuværende Dynamics AX 2012R3-implementering med vores roadmap for migrering til D365FO?

”Du bliver omgivet af fagligt dygtige eksperter, og du får virkelig mulighed for at sætte et solidt aftryk inden for vores arbejde med Dynamics AX,” fortæller IT-driftschef Ulrik Vang Nielsen.

En af Danmarks største dagligvarekoncerner

Hos Dagrofa venter dig cirka 14.500 kolleger på tværs af landet. Vi er en af Danmarks største dagligvarekoncerner, og du får – afhængigt af, hvor du bor – både mulighed for at arbejde på vores kontor i Ringsted og Ishøj.

Spil en nøglerolle og tag stafetten på AX-området

Som vores nye kollega får du det tekniske hovedansvar for vores Dynamics AX-installation og drift. Mere konkret indebærer det, at du:  

  • står i spidsen af samtlige operationelle opgaver vedrørende applikationen, hvor du er single point of contact
  • står for design-, vedligeholdelses- og administrationsplaner for underliggende infrastrukturteknologier såsom database og servere 
  • planlægger og verificerer patching i samarbejde med infrastrukturteamet og sourcing partnere 
  • planlægger og supporterer frigivelse af ny kode i samarbejde med AX-applikationsejere  
  • håndterer AX-applikationsfejlfinding og SQL-sporing ved operationelle incidents 
  • overvåger ydeevne og ressourceforbrug, og i samarbejde med AX-applikationsejere planlægger for og understøtter fremtidige krav.

”Du spiller en vigtig rolle i at sikre den nuværende Dynamics AX 2012R3-implementering med vores roadmap for migrering til D365FO. Du bliver derfor vores faglige fyrtårn og får mulighed for at udvikle dit faglige speciale til fulde.” – Ulrik.

Kom, som du er

Du bliver en del af en professionel IT-driftsafdeling med 14 kolleger, der er ansvarlige for driften af alle Dagrofa- og Dagrofa Foodservices IT-systemer – og sammen er i altafgørende for, at vores kolleger kan drive forretningen.

Vi tilbyder desuden pensionsordning, sundhedsforsikring, morgenmad og frokostordning samt en lang række personalegoder, som fx fitness-rum, personalekøb og Dagrofa-personalerabatter. 

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende…

… det vigtigste er, at du har solid erfaring fra en lignende stilling med administration og drift af AX-applikation. Derudover er du i stand til at gennemskue kompleksiteten i opgaverne og tage ejerskab for dine områder.

Vil du gøre karriere hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job