It-spe­ci­a­li­ster til at drifte og udvikle én af Danmarks største it-in­stal­la­tio­ner


Vil du arbejde i et stort it-landskab, hvor du hver dag leverer sikker og stabil drift samt digitalisering til nogle af landets bedste hospitaler? Vi er løbende på udkig efter både de dygtigste it-specialister og de største it-talenter, som ønsker et meningsfyldt job med rig mulighed for at udvikle og forvalte vores driftsplatform.

Dine muligheder er mange i Region Midtjyllands it-afdeling

Vi er i it-afdelingen mere end 530 medarbejdere, hvoraf de over 100 medarbejdere i It-drift året rundt har ansvaret for at drifte og udvikle it til regionens hospitaler og andre enheder. Hver dag arbejder vi for at forbedre hverdagen for de mange kolleger på hospitalerne og i ambulancerne; Det kræver en masse dygtige specialister, som vi løbende er på udkig efter.

Vi vil have dig med på holdet, uanset om du er nyuddannet med et stort talent, eller hvis du har erfaring med drift af store it-systemer – men du skal brænde for det, du laver! 

Bliver du en del af holdet, skal du bl.a. være med til at:

  • Designe, udvikle og implementere Region Midtjyllands centrale it-infrastruktur (FIP)
  • Administrere servere, serverrum og lagrings- og backupsystemer
  • Koordinere serviceaftaler og dokumentation
  • Overvåge driften af de digitale systemer
  • Sikre at datanetværk og netværksforbindelser fungerer sikkert og stabilt
  • Sikre at alle fælles programmer, systemer og mobile enheder kører stabilt
  • Sikre stabil drift på alle produktions-, test-, og udviklingsmiljøer

Regionens it-drift er inddelt i fem områder, og sammen har vi ansvaret for, at Region Midtjyllands digitale løsninger kører sikkert og stabilt. Her kan du læse mere om de fem områder.

Applikationer
Bliver du topmotiveret af drift og optimering af vores databaseplatform? Eller måske din motivation ligger i, at sikre stabil drift af vores serverapplikationer? Området Applikationer rummer det hele og byder på masser af spændende og udfordrende driftsopgaver. Kontakt områdeleder Jørgen Metzdorff på 2327 6588 og hør mere.

Server & Storage
Kribler det i fingrene, hvis du får lov til at administrere, automatisere og rode med vores mere end 4500 primært virtualiserede servere eller se ind i mere end 20pb storage? I Server & Storage bliver du involveret i driften af vores centrale infrastruktur, vores spritnye Tier 3 datacentre, servere, storage, backup, operativsystemer (Microsoft, Linux, Unix, Ubunto), DevOps, AD, certifikater eller fil og print. Kontakt områdeleder Jens S. Frederiksen på 2365 7545 og hør mere.

Netværk & Klienter
Vil du være med til at sætte nye standarder for, hvordan vi skaber it-netværksløsninger? Og være med til at sikre et sikkert og stabilt netværk med den nyeste teknologi? I Netværk er du med til at drifte og vedligeholde vores Core på tværs af Jylland, netværk på vores sygehuse, institutioner og ikke mindst vores nye SDN (ACI)-baserede datacentre. Kontakt områdeleder Reidar Lænø på 4038 4598 og hør mere.

Hvis dit fokus og interesse er på telefoni (både fastnet IP og mobil), Windows OS og apps, mobile enheder (telefoner og tablets) og styringen af disse, videokonference (codec, skærme, integrationer m.v.), Citrix, personalisering (roaming profiles) og infrastruktur, så kan Klienter tilbyde dig en masse spændende og udfordrende opgaver. Kontakt områdeleder Jens Kristensen på 3046 3757 og hør mere.

Sikkerhed 
Befinder du dig bedst, når du skal sikre og styrke it-sikkerheden og give kompetent sparring om it-sikkerhed og tekniske løsninger? I Operationel sikkerhed kommer du bl.a. til at arbejde med sårbarhedsscanninger, antivirus, threathunting og SIEM. Kontakt områdeleder Jørgen Metzdorff på 2327 6588 og hør mere.  

Du får stærke samarbejdsrelationer og sunde værdier

Vi arbejder tæt sammen, og dine samarbejdsrelationer er alle tæt på, så du vil opleve en unik nærhed i jobbet. Det gør det muligt at få den nødvendige hjælp og sparring og skabe tætte bånd til kolleger og samarbejdspartnere.

En stor del af din hverdag kommer til at gå med samarbejde og rådgivning i en dynamisk og foranderlig it-afdeling. Din fremtidige arbejdsplads har sunde værdier og samarbejdende tiltag, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i it på vores karriereside.

Er du interesseret?

Har du lyst til at komme med på holdet og bruge din dygtighed i it-drift? Send os dit CV og en kort ansøgning, og fortæl os, hvor du ser et match til dine kompetencer. Vi holder løbende samtaler. Inden en eventuel samtale må du forvente at skulle lave en personprofil.

Ansøgningsfrist: 28-02-2023.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 530 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job