Test manager til kva­li­tets­sik­ring af store IT-le­ve­ran­cer til sund­heds­sek­to­ren

Vil du være med til at sikre sundhedspersonalet i Region Hovedstaden den rette kvalitet i de digitale løsninger og en god brugeroplevelse? Og har du erfaring med Test management og kvalitetssikring? Så er det dig, vi søger som vores nye kollega.

Dit nye job

Du kommer til en god og spændende arbejdsplads, hvor vi udfører vores arbejde i tæt samarbejde med hospitalerne. 

Som Test manager kommer du til at sidde i Center of Excellence i sektionen Test management i Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) i Region Hovedstaden. 

Vores primære opgave er at levere Test management og kvalitetssikring. Både i regionens mere traditionelle vandfaldsprojekter og i vores agile leverancer. Vores projekter og leverancer spænder fra nyudvikling over indkøb af standardsystemer til større vedligeholdelsesopgaver og konfigurering i standardrammesystemer; herunder Sundhedsplatformen.

Mange af de daglige testaktiviteter kender du sikkert allerede – planlægning, risikovurdering, koordinering, opfølgning, rapportering og reviewopgaver. Du bliver desuden sparringspartner og rådgiver for projektledere/den agile ledelse vedrørende alt der omhandler test - fra planlægning til release.

Hvem er vi?

I Test management er vi ca. 20 medarbejdere fordelt på 2 teams. Vores kerneopgaver er at levere Test management, Testautomatisering og kvalitetssikring. 

Vi har en fri og uformel omgangstone og et godt sammenhold med plads til både faglig sparring og hygge. 

Vi er en god blanding af folk med forskellig anciennitet. Det betyder, at vi både har fordelene ved at kunne lære af de erfarne kolleger og samtidig få nye gode ideer fra de nye.

Vi har desuden fleksibel arbejdstid med betalt frokostpause og gode muligheder for at deltage i kurser og faglige arrangementer.  

Vi er ambitiøse

Vi har et fælles mål i sektionen om at yde vores bedste og sammen sikre en høj faglig kvalitet på tværs af vores teams. 

I CIMT handler digitalisering om liv, og vi er stolte af vores faglighed og bidrag til CIMTs mission om at være hospitalernes partner.

Derfor arbejder vi bl.a. løbende med forbedring og videreudvikling af testmetoder og testprocesser, og det arbejde er du en vigtig deltager i. 

Vores mål er at få test management med fra projekternes start sådan, at alle krav er testbare, og testen kan foregå løbende på baggrund af en risikovurdering.

Hvem er du?

Du motiveres af test og kvalitet på en smittende og energisk måde og kan lide at formidle testprocesser og metoder til dine samarbejdspartnere.

Vi forestiller os desuden, at du forstår at risikovurdere i samarbejde med for eksempel IT-arkitekter sådan, at der testes på det rette niveau.

I rollen som Test manager indgår ledelseselementer og ansvar. I enheden arbejder vi aktivt med servant leadership, så kendskab til den ledelsesstil ser vi som en fordel.

Endelig er det et plus, men ikke et krav, at du har erfaring med testværktøjerne MicroFocus ALM/Quality Center eller ServiceNow, ligesom relevante certificeringer såsom ISTQB og erfaring med agilt arbejde er en fordel, da vi er midt i en agil transformation (SAFE).  

Løn- og ansættelsesvilkår

Gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Yderligere oplysninger  

Har stillingen fanget din interesse og vil du høre mere, kan du kontakte sektionschef Omar Salame på 2931 4313 eller mail omar.salame@regionh.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 11. december 2022. Send gerne din ansøgning hurtigere, da vi holder samtaler løbende. Ansættelsesdato er hurtigst muligt.

CIMT - din nye arbejdsplads

CIMT er Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og godt 1.000 medarbejdere, som repræsenterer en stor faglig mangfoldighed.

Se vores præsentationsvideo, og bliv klogere på, hvem CIMT er, hvad vi brænder for, og hvad vi leverer.

Arbejdssted

Arbejdsstedet er Borgervænget 7, 2100 Østerbro. Vi udfører opgaverne der, hvor det giver mest værdi, og derfor vil du sammen med kollegerne have et fast arbejdssted men også have mulighed for at arbejde hjemmefra. 

Der kan også være behov for, at du skal udføre arbejde på andre lokationer i regionen. Hvis det bliver aktuelt, er der mulighed for at låne el-biler eller el-cykler. Alternativt godtgøres transport med det offentlige eller i egen bil.

Gem job