Ser­vi­ce­minded og struk­turer­et IT-supporter

Brænder du for at yde den bedste brugersupport og skabe den bedste brugeroplevelse? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors Infrastructure & Operations-team.

Med reference til vores Head of Infrastructure & Operations vil du som IT-supporter skulle servicere brugere på alle vores kontorer og klargøre udstyr fra vores hovedkontor i Allerød. Der vil lejlighedsvis være kørsel til vores andre kontorer. Der er tale om en ny stilling, da vi udvider i teamet.

Arbejdet i vores Service Desk

Du vil sammen med vores nuværende IT-supporter fungere som 1. level support for alle supportsager i vores Service Desk og periodisk som dispatcher på opgaverne.

I jobbet som IT-supporter skal du varetage opgaver som:

  • daglige opgaver
  • hjælp og support til nye medarbejdere  
  • klargøring af og fejlsøgning på IT-udstyr
  • leverandørsupport
  • teknik assistance til events og møder

Du vil arbejde i et IT-miljø primært baseret på Microsoft-teknologier, men der skal også supporteres Apple-devices.

Personlige og faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er uddannet IT-supporter eller har flair for og lyst til IT-support og glade kunder, og at du:

  • har arbejdet med brugersupport og fejlsøgning
  • har erfaring med blandt andet Windows, Office 365 og MacOS
  • kan supportere på både dansk og engelsk
  • har en struktureret tilgang til opgaverne

Du er serviceminded og en engageret person, der har stor interesse i at arbejde med IT. Der lægges også stor vægt på, at du er dygtig til at organisere dit arbejde og få opgaverne afsluttet til tiden. Du er god til at samarbejde med andre, men kan også arbejde selvstændigt.

Samtidig skal du kunne trives med ikke nødvendigvis at kende den nøjagtige sammensætning af dine opgaver.

Lessor tilbyder dig

Først og fremmest tilbyder vi dig en virksomhedskultur, der er kendetegnet ved, at vi værdsætter hinanden. Du kan være sikker på at blive taget godt imod, og at vi har en onboarding-plan klar til dig. Stemningen er afslappet og uhøjtidelig, og døren til ledelsen står altid åben.

Der er gode udviklingsmuligheder i IT Infrastructure & Operations.  

Allan Kjær, Lead of Modern Workplace, fortæller:

”Du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på vores Service Desk og for at eje supporten af alle vores brugerrelaterede, perifere enheder.”  

Du får en spændende stilling i et softwarehus i vækst med attraktiv løn- og pensionspakke. Det er en fuldtidsstilling med arbejdssted i vores dejlige lokaler i Allerød.  

Du får mulighed for at gøre brug af vores lækre fitnessrum såvel som en god kantineordning og en aktiv personaleforening.  

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os derfor retten til at lukke annoncen, når vi har den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Kjær, Lead of Modern Workplace på ak@lessor.dk.


Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger flere end 78.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +180 medarbejdere.


Gem job

Lessor Group
Publiceret: 17 November 2022

Arbejdssted

Location Allerød