Digital Business Partner


Har du erfaring med at drive IT-projekter og forstår du at hjælpe stakeholders med at blive succesfuld i en digital transformation?

Virksomheden

Vores kunde Nic. Christiansen Gruppen er en ledende aktør i den nordiske autobranche med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Den familieejede virksomhed arbejder med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Nic. Christiansen Gruppen beskæftiger i alt ca. 800 ansatte, hvoraf 200 sidder på hovedkontoret i Kolding. Virksomheden har stort fokus på deres kerneværdier: ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion.

Nic. Christiansen Gruppen har startet en digital transformationsrejse for at blive en fuldblods datadrevet virksomhed, og de mange forandringer understøttes af et yderst kompetent Digital Business Partner team.

Stillingen

Med reference til Digital Business Partner Manageren hos Nic. Christiansen Gruppen, vil du i stillingen få en centralplaceret rolle i den digitale transformation. Du vil få ansvar for dine egne IT-projekter og derigennem komme til at samarbejde med de mange stakeholders ude i organisationen. Derudover vil du samarbejde og have mulighed for faglig sparring med de 6 IT Business Partnere i afdelingen.

Som Digital Business Partner bliver du en del af et fælles kompetencecenter i Nic. Christiansen Gruppen og opgaverne består ud over ovenstående bl.a. af at identificere muligheder, der kan give værdi for forretningen.

Personen

  • Det forventes at du har minimum 1 års erfaring med at drive IT-projekter, og at du er ambitiøs og gerne vil udvikle din faglighed indenfor området.
  • Derudover har du forståelse for, hvad der skal til for at kunne vurdere IT-løsninger der går på tværs af en organisation.
  • Du er god til at kommunikere, har et godt overblik og er skarp til at prioritere.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med f.eks. Prince2, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

  • En spændende stilling med mulighed for at få ansvar og præge virksomhedens fremtidige digitale landskab.
  • En organisation med en stærk kultur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. 
  • En stor berøringsflade på alle niveauer i organisationen.
  • En alsidig og fleksibel hverdag og mulighed for hjemmearbejde. 

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Senior Konsulent Kirsten Brøchner på mobil 28 78 09 23 eller mail kvb@scr.dk.

Gem job