It-sik­ker­heds­me­d­ar­bej­der til DR


Til DR Teknologi søger vi en skarp it-sikkerhedsmedarbejder, som skal hjælpe med at sikre en effektiv styring og udvidelse af DR’s forsvar mod cyberangreb. I et team af ambitiøse og dygtige kollegaer, videreudvikler vi nødvendige sikkerhedsindsatser, som sikrer at DR fortsat effektivt kan producere og distribuere public service-indhold til danskerne, døgnet rundt, alle ugens dage.

Har du et godt kendskab til cybersikkerhed samt viden om risikostyring og it-beredskab? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi håber at finde en ambitiøs og dygtig kollega til vores it-sikkerhedsteam i DR Teknologi – en, der enten har relevant erfaring fra en tilsvarende funktion eller er nyuddannet indenfor it-sikkerhed, gerne målrettet risikostyring og beredskab.

I it-sikkerhedsteamet sætter vi den overordnede retning for informationssikkerhed i hele DR og vi er med til at sikre en effektiv styring og udvikling af DR’s forsvar mod cyberangreb.

Din rolle i teamet bliver bl.a. at sikre en kontinuerlig risikostyring og at administrere DR´s it-beredskab.

Det gør du blandt andet ved at:

 • Evaluere trusselsbilledet og identificere risikoscenarier for DR’s it-sikkerhed
 • Foretage konkrete risikovurderinger i forhold til DR’s mange forskellige forretningsområder, kritiske services og systemer
 • Koordinere beredskabsindsatsen på tværs af DR
 • Modne og løbende tilpasse beredskabsprocessen, inkl. planerne, for it-beredskabet i DR
 • Sikre, at den nødvendige træning af beredskabsorganisationen gennemføres
 • Udarbejde scenarier for afprøvning af beredskab i samarbejde med relevante koncernfunktioner og sikre gennemførsel af beredskabsøvelser
 • Indgå som en central ressource i tilfælde af aktivering af it-beredskabet

DR har et stærkt strategisk fokus på løbende at tilpasse informationssikkerheden i forhold til aktuelle trusler og risici i samspil med organisationens forventninger til agilitet, dynamik og effektivitet.

Som en del af DR’s it-sikkerhedsprogram vil du være med til at sikre, at relevante foranstaltninger bliver implementeret i forhold til de identificerede risici. Du kommer til at have berøring med en række spændende teknologiprojekter, som har betydning for DR’s public service-forpligtelse.

Du vil blive en del af et mindre sikkerhedsteam, som organisatorisk er placeret i en stabsfunktion med reference til CIO/underdirektør for DR Teknologi, men i dagligdagen være i kontakt med mange forskellige forretningsfunktioner, herunder særligt det operationelle it-sikkerhedsteam.

Kvalifikationer

Fællesnævneren for alle dine opgaver er, at du skal være i stand til at udvikle og udfordre organisationens tilgang til it-sikkerhed. Det kræver en god blanding af empati, politisk tæft og gennemslagskraft, men også opbygning af et indgående kendskab til DR’s forretning og evnen til pragmatisk at finde det rette sikkerhedsniveau. Et indgående kendskab til DR får du med en god portion nysgerrighed og sparring med dine kollegaer.

Du kommer til at have en bred berøringsflade i hele organisationen, og det er derfor væsentligt, at du er stærk til at formidle dine budskaber både mundtligt og skriftligt. Det kræver også at du er god til at skabe netværk på tværs af organisationen.

Som person er du struktureret, pragmatisk og har gennemslagskraft, og du trives med komplekse opgaver, som kræver vedholdenhed for at komme i mål. Du besidder en høj grad af integritet, og du tager ansvar for dine beslutninger. Du har generelt en positiv indstilling til livet, din arbejdsplads og dine kollegaer.

Du sidder i dag måske i en tilsvarende stilling eller du har uddannet dig indenfor it-sikkerhed og ønsker at få dine kompetencer sat i spil.

For at lykkes godt som it-sikkerhedsmedarbejder i vores it-sikkerhedsteam bør du have:

 • Forståelse for styring af it-sikkerhed på tværs af forretning og it
 • Kendskab til og gerne erfaring med anerkendte sikkerhedsstandarder og rammeværker, såsom ISO 27000-standarderne og NIST CSF
 • Kendskab til og gerne erfaring med risikostyring, herunder udførelse og facilitering af analyser og vurderinger på både forretningsmæssigt og operationelt niveau
 • Kendskab til og gerne erfaring med beredskabskoordinering og -planlægning, herunder udarbejdelse af planer, test og afprøvninger, kommunikationsplaner mv.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i DR Byen med metro lige til døren. Du kommer til at indgå i et mindre team, hvor trivsel, arbejdsglæde og gensidig respekt vægtes højt. Vi er oftest på kontoret sammen, spiser frokost i fællesskab og orienterer hinanden om vores opgaver.

Hos DR får du et job, der spænder vidt og med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et spændende, udfordrende og uformelt miljø med stor fleksibilitet.

DR er en af Danmarks vigtigste kultur- og medieinstitutioner og har som opgave at levere public service-indhold af høj kvalitet til alle grupper i den danske befolkning med fokus på demokrati, kultur og fællesskaber.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ansøgning

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Stabschef Kenneth Bülow på e-mail kebl@dr.dk eller tlf. 28543212.

Er stillingen noget for dig, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer.
Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Ansøgningsfrist er fredag d. 2. december kl. 12:00.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

DR
Publiceret: 18. november 2022

Arbejdssted

Location København