Stu­den­ter­med­hjæl­per til Semler IT - Proces og Au­to­ma­ti­se­ring


Er du en smilende og passioneret studerende med en bred IT-forståelse? Brænder du for at udvikle dine tekniske færdigheder? Og har du interesse for at arbejde med Microsoft Power Platformen? Så er det netop dig vi leder efter! 

Hvordan bliver din hverdag?

Du kommer til at arbejde i vores proces- og automatiseringsafdeling, som beskæftiger sig med at optimere vores IT-landskab og udvikle nye løsninger der reducerer manuelle arbejdsprocesser eller skaber en bedre brugeroplevelse. Vi er en relativt ny afdeling, som har specialiseret os i at bygge bro mellem forretning og IT og vi består af 3 udviklere og 1 proces arkitekt, 1 UX designer og 1 data scientist. Men vi har travlt og mangler flere hænder til at designe, udvikle og implementere løsninger bygget på power platformen.

Hvilke opgaver løser du?

Teamet arbejder tæt sammen på projekter der typisk strækker sig over længere perioder. Du vil indgå i projekterne, hvor du får ansvar for del-leverancer eller selv står for at udvikle mindre løsninger på egen hånd. Præcis hvilke opgaver du får, vil afhænge af dine kompetencer, men typiske opgaver du løser kan være:

 • Udvikle power automate flows
 • Udvikle power apps
 • Fejlsøge og fikse bugs
 • Opsætte automatiske datatransformationer
 • En bred vifte af andre små IT-udviklingsopgaver

Vi er en fleksibel og hybrid arbejdsplads, så du har mulighed for at arbejde hjemmefra, kombineret med tid på hovedkontoret i Brøndby. Udstyr og en hjemmearbejdsplads vil selvfølgelig også blive stillet til rådighed, så opgaverne kan løses på lige fod hjemmefra. 

Hvem leder vi efter? 

Vi leder efter dig, som er i gang med en relevant IT-uddannelse. Det kan også være du er i gang med en naturvidenskabelig eller samfundsfaglig uddannelse, men har en stor interesse for IT. Du har formentlig været i gang i nogle år, og skal enten til at skrive bachelor eller er lige startet på kandidaten. 

Det er et stort plus, hvis du har interesse for eller erfaring med at udvikle på power platformen. Men da vi godt ved, at det er et nyt produkt, vil vi også gerne investere i at udvikle dine kompetencer på platformen og lære dig det, du ikke kan endnu. Det vigtigste er at du har en teknisk interesse for Power Platformen, og at du har lyst til at indgå aktivt i dialogen med kunden. 

Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med Sharepoint, Dynamics 365, komponenter i Azure, fx Azure functions, DevOps, Azure Pipelines, powershell, sql og lignende værktøjer.

Vi ser gerne at du: 

 • Har en bred forståelse for IT og kan analysere en teknisk problemstilling 
 • Har mod på at tilegne dig nye kompetencer og viden 
 • Er empatisk og kan sætte dig i andres sted 
 • Er fleksibel og kan træde til, når arbejdsbyrden kræver det, samt trives i et til tider travlt arbejdsmiljø 
 • Taler og skriver både flydende dansk og engelsk 
 • Har en god portion gåpåmod og godt humør 

Hvad tilbyder vi?

I Semler IT er vi 130 kolleger og du bliver en del af vores Process and Automation, som arbejder tæt sammen med resten af Semler IT og forretningen. Du kan forvente en uformel omgangstone, hvor respekt og anerkendelse for hinandens faglighed og forskellighed er i højsædet. Vi er en fleksibel og hybrid arbejdsplads med både spritnye kontorer i Brøndby og muligheder for hjemmearbejde.

Vi tilbyder dig: 

 • Gode udviklingsmuligheder blandt højt kompetente og ambitiøse kolleger
 • En høj grad af frihed og ansvar
 • Et sundt fællesskab hvor vi støtter hinanden i vores bestræbelser på konstant at kunne skabe de bedste resultater
 • En unik kultur, et netværk af hjælpsomme kolleger og en virksomhed med en stor ambition om at digitalisere vores forretning og services. 
 • Fordelagtig pensionsordning med sundhedssikring.
 • En hel del andre medarbejdergoder, der bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og en formidabel frokostordning i vores nyrenoverede personalerestaurant. 

Hvem kommer jeg til at arbejde hos?

Semler Gruppen er Danmarks største leverandør af mobilitetsydelser med over 100 års erfaring inden for import, salg og service af biler fra mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT, for blot at nævne nogle. Vi har en stærk kultur, hvor du forventes at tage et stort ansvar for dit arbejdsområde med udgangspunkt i vores fire værdier ordentlig, dedikeret, nytænkende og glimt i øjet.   

Semler IT leverer services til alle 2.800 kolleger i Semler Gruppen samt ca. 2.500 brugere hos vores private forhandler-partnere. 

Vores branche er i rivende udvikling. Både vores produkter og den måde de ejes og bruges på, udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Denne transformation medfører en masse teknologiske forandringer, og som de førende på markedet, har vi de bedste forudsætninger for, at følge med en mere teknologisk fremtid. Derfor er vi også meget optagede af, at ændre og optimere måden vi arbejder på. 

Vil du være med på rejsen? 

Er det dig, vi leder efter? Så vil vi glæde os til at se din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Proces and Automation, Luka Dalum, enter på email: ludal@semler.dk eller telefon 2937 3350.

Vi leverer mobilitet. Både i dag og i morgen.

Gem job