Erfaren Scrum Master til to teams inden for Selv­be­tje­nings­løs­nin­ger til Bo­lig­fi­nan­si­e­ring


Motiveres du af at skabe gode rammer for dine kollegers trivsel og effektivitet? Kan du få kolleger omkring dig og teamet som helhed til at blomstre? Har du en interesse i ledelse? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en erfaren Scrum Master til vores to teams, der arbejder bredt med koncernens selvbetjeningstilbud indenfor boligfinansiering.

Jyske Bank-koncernen er en arbejdsplads med stærke værdier og er for dig, som tør vende tingene på hovedet for at løse de gode problemer. Vi har et fagligt højt niveau, men stadig en uformel kultur og fladt hierarki. Vi har frihed under ansvar, en uformel omgangstone, et solidt sammenhold, og vægter faglig og personlig udvikling højt.

Du bliver Scrum Master for to teams

Du bliver Scrum Master for selvbetjeningsteams Digitalt Boliglån og Digitalt Boligkøb – begge med fokus på privatkunden - hvor du kommer til at arbejde sammen med forretningsudviklere, it-udviklere og UX’re. De to teams er agilt modne. De har mange grænseflader ud i organisationen, og du får derfor rig mulighed for at skabe synergier på tværs af forskellige teams og forretningsområder.

Som Scrum Master coacher og guider du dine teams og bruger de agile metoder til at skabe værdi uden at være rigid omkring brug af frameworket. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • At bringe samarbejdet til nye højder, hvor du skaber rammerne, så kollegerne løbende kan forbedre sig og blive endnu mere effektive og leverancedygtige.
 • At støtte teamet med facilitering af daglige Scrum-events, sprint planning, refinement, retrospective, review, inddragelse af brugere m.m. – med fokus på at skabe dialog, fjerne forhindringer, sikre effektive processer og konstruktiv feedback.
 • At identificere aktuelle og fremtidige kompetencebehov i forhold til de produkter, der skal leveres.
 • Løbende udfordre dine teams i at udvikle deres agile færdigheder både ud fra en erkendelse af, at rejsen aldrig er slut men også ud fra, at kompetenceudvikling skal skabe forretningsværdi.
 • At skærme dine teams fra udefrakommende forstyrrelser.

Desuden er Scrum Master-rollen en ledelsesrolle, og du kommer derfor også til at prøve kræfter med traditionelle ledelsesdiscipliner såsom situationsbestemt ledelse, medarbejdertrivsel samt motivation af medarbejdere og teams - dog uden at du har det formelle medarbejderledelsesansvar, dette er forankret hos Chapter Leads.

Vores udviklingsorganisation er gået all in på at udvikle efter de agile principper. Vi er organiseret efter faglig orientering i teams og kompetencemæssige fællesskaber i chapters.

Din profil

 • Du har flere års praktisk erfaring som Scrum Master og arbejder formentligt i dag i en lignende stilling.
 • Via din initiativlyst og nytænkning stræber du hele tiden efter at motivere dine teams til at forbedre sig, og samtidig har du blik for at assistere og støtte dine omgivelser.
 • Du har en ”Team før framework” tilgang til Scrum, så du tilpasser frameworket til det, der giver mening og størst motivation og effektivitet.
 • Du har viljen og evnerne til også at arbejde med de udfordringer, der kan være en del af et teams hverdag.
 • Du er i stand til at tænke leverancer og mål på tværs af teams og har hele tiden fokus på at leverancerne sikres.

Ansøgning

Senior HR Partner Mette Rants Andersen vil tage imod din ansøgning. Vi vurderer og behandler de indkomne ansøgninger løbende – dog senest 12. december - og vores 1. samtale foregår online. Tiltrædelse er snarest muligt.

 • Arbejdssted: Lyngby
 • Selskab: Jyske Bank
 • Afdeling: Selvbetjening Ejendom
 • Ansøgningsfrist: 12.12.2022
Gem job