Tech lead/spillende træner - Har du viljen til at gøre en forskel?


Er du en entusiastisk Tech lead med superstærke tekniske færdigheder? Er du motiveret af at have stor indflydelse på de projekter, du er en del af samt for at levere værdifuld software i høj kvalitet i samarbejde med dit team?
Så er det måske dig, vi leder efter!

Hos Jyske Finans er IT en strategisk topprioritet, og aspirationerne for området er derfor tårnhøje. IT spiller en betydelig rolle for at nå vores fælles mål, hvor den grønne dagsorden fylder mere og mere.

Jyske Finans har netop vedtaget en ny ambitiøs IT-strategi, hvor cloud og moderne tech er nogle af de vigtigste elementer. Som Tech lead vil du derfor være med til at sætte kursen for både softwarearkitektur og generel softwareudvikling i Jyske Finans - herunder design og udvikling af løsninger, som du selv får muligheden for at udtænke og skabe. Disse løsninger skal servicere vores mere end 150.000 kunder og assistere vores strategiske samarbejdspartnere.

Jyske Finans IT er i tæt samarbejde med partnere, kunder og leverandører i både ind- og udland, hvor vi løser udviklingsopgaver og bidrager til IT-arkitektur og rådgiver. Din rolle er dermed vigtig i både store og små udviklingsprojekter.

Du bliver Tech lead for et team på seks .NET- og Java-udviklere samt en til to konsulenter. Et kvalificeret team, som du selv er en del af og samtidig baner vejen for.

Hvad tilbyder vi – .NET, integrationer og microservices

Integrationer er strategisk vigtige for os, og du kommer derfor til at arbejde med både interne og eksterne integrationer med fokus på microservices og Azure API Management. Du kommer til at arbejde i hele stakken med vægt på integrationer og løsninger i C# - men der vil også være Java- og frontend-udvikling i bl.a. Angular.

Vi tror på ”You build it, you own it”-princippet, og du kommer derfor til at arbejde med DevOps-discipliner som CD/CI, monitorering og sikkerhed på løsningerne. Vi forventer, at meget af udviklingen i fremtiden kommer til at ligge på cloud-området, hvor vi arbejder med Azure. Her kommer du (også) til at spille en nøglerolle i Jyske Finans.

Din profil – stærk på .NET, inspirerende, nysgerrig og forretningsorienteret

Du er udvikler på senior-niveau, og du motiveres både af at levere på egne opgaver og af at sætte retningen for dit team. Du trives i at lære fra dig og inspirere andre, så I hver især (og sammen) bliver dygtigere.
Personlig og faglig udvikling er konstant på Jyske Finans’ dagsorden - og derfor investerer vi meget i dette og forventer, at du også du er videbegærlig og opsøgende.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er nysgerrig af natur og gerne vil forstå, hvordan IT spiller sammen med Jyske Finans’ strategiske mål.
  • Er interesseret i at opbygge domæneviden om finans og leasing – viden, som du kan bruge i teamets arbejde med kunderne.
  • Har erfaring med integrationer og webudvikling i .NET/.NET Core/.NET Framework og C#.
  • Tager ansvar for dine egne og teamets opgaver.
  • Har indgående kendskab til softwarearkitektur og kender til fx TDD- og SOLID-principperne.

Jyske Finans IT - Agilitet, pragmatik, ejerskab og høj faglighed

Jyske Finans IT udgør, sammen med Jyske Finans Business Development, en enhed på 23 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der har ansvaret for at udvikle, forvalte og delvist drifte de IT-platforme og produkter, som Jyske Finans benytter sig af og tilbyder i markedet. Jyske Finans er en organisation med en flad struktur, hvor du møder fagligt dygtige kollegaer, der altid er klar med støtte og sparring.

Vi har altid fokus på at arbejde med dét, der giver mest værdi for Jyske Finans, om end det er ved at udvikle vores egne løsninger ved at samarbejde med de bedste i markedet, eller ved at tage ny teknologi i brug – de beslutninger er du med til at tage. Vi arbejder agilt, uden at være religiøse omkring det, og har hele tiden fokus på at forbedre vores processer. Ikke mindst så er arbejdsglæde, fleksibilitet og trivsel vigtige elementer i vores hverdag.

Jyske Finans – hvem er vi?

Vi er blandt de førende finansieringsselskaber i Danmark og har gennem mere end 40 år skabt et betydeligt forretningsomfang fordelt på over 200.000 kontrakter. Vi har ”speed to market” som en væsentlig målsætning, hvor vi leverer effektive finansieringsløsninger - lån og leasing - til både erhvervskunder og forbrugere. Porteføljen udbygges og administreres af 170 dygtige medarbejdere, der har til huse i inspirerende lokaler i Silkeborg, Aalborg og Glostrup. Din kommende arbejdsplads er Silkeborg.

Vil du vide mere om hverdagen i Jyske Finans? Søg på #Jyskefinans på LinkedIn.

Ansøgning

HR Partner Anni Bech Kristoffersen vil tage sig af din ansøgning i samarbejde med Senior director, Michael Bækgaard Johnsen. Ansøgningsfristen er den 12. december, men send gerne din ansøgning og CV snarest muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Michael Bækgaard Johnsen
Senior Director
mbj@jyskefinans.dk
89 89 40 09
29 70 12 60

Gem job