Softwa­re­ud­vik­ler til led­nings­re­gi­stre­rings­løs­nin­ger


Kom og vær med til at levere markedets bedste IT-løsning til ledningsregistrering sammen med os!

Vi søger en softwareudvikler til vores kontor i Viby J (Aarhus). Det er dog ikke så vigtigt, hvor du bor, hvis du har de rette kompetencer.

Du får sammen med kompetente kollegaer ansvaret for at vedligeholde og videreudvikle på IT-løsningerne i Graf-suiten. Rollen indebærer at omsætte kundernes krav til funktionalitet, der understøtter deres arbejdsgange og behov. Du får et tæt samarbejde med kollegaer, der supporterer og implementerer løsninger tilhørende Graf-suiten. Graf-suitens produkter bygger på Bentley MicroStation-platform og benyttes af mange af landets forsyningsvirksomheder og rådgivere på daglig basis.

Du har lyst til at fremtidssikre branchens mest omfattende ledningsregistreringssystem. Graf-suiten er bredt anvendt grundet dets avancerede funktionaliteter til understøttelse af arbejdsgange i ledningsregistrering. Systemerne er robuste, velfungerende, gennemprøvet og gennemtestet. Leverancerne er kendetegnet ved hurtig fejlretning og efterfølgende release.

Du får adgang til internationale faglige netværk og vi arbejder sammen på tværs af fagligheder og geografiske skel for at løse opgaverne bedst muligt.

Dit team

Du bliver en del af vores Informatik-afdeling som består af 26 kollegaer, der arbejder tæt sammen med kunder om udviklingen af softwareprodukter til behandling og registrering af ledningsdata, vandløb og GIS. Vi arbejder både med softwareudvikling, drift, hosting, vedligeholdelse, support, IT-projektledelse og leverer konsulentydelser. Informatik leverer flere IT-løsninger både til forsyninger, rådgivere og kommuner.

Afdelingens medarbejdere er fordelt på kontoret i Viby J, hovedkontoret i Høje Taastrup samt kontoret i Bukarest, Rumænien. Der arbejdes både selvstændigt, i mindre teams og i større leveranceprojekter med flere deltagere. Vi har en meget alsidig hverdag med stort behov for sparring og vidensdeling internt som eksternt. Vi har meget fleksible arbejdsforhold, hvorfor meget koordinering foregår online via Teams og andre tilsvarende delingstjenester.

Du kan se mere om, hvad vi arbejder med inden for på https://www.wsp.com/da-DK/hubs/informatik.

Dine opgaver

I WSP vil vi gerne give dig opgaver, der er med til at udvikle dig personligt og fagligt, men du er ikke alene om dem. Vi arbejder sammen og hjælper og støtter hinanden. Der vil først og fremmest blive lagt vægt på en grundig indføring i hele kodebasen til Graf-suiten. Der er komponenter, der går på tværs af produktporteføljen og komponenter der er specifikke for de enkelte produkter. Der er flere specialister, der står klar til at introducere nye kollegaer til forsyningsbranchens mest omfattende ledningsregistreringssystem.

  • Programmering til Bentleys API, der er bygget i C++
  • Programmering af COM-objekter i C#
  • Opbygning og eksekvering af SQL-forespørgsler til Microsoft SQL Server eller Microsoft Access
  • Deltage i afdækning og afstemning af krav til design, arkitektur, snitflader og dokumentation   

Dine færdigheder og kompetencer

Kompetenceudvikling bliver en naturlig del af hverdagen igennem sparring med kollegerne og erfaringsindsamling fra opgaveløsninger.

Vi forestiller os, at du vil passe rigtig godt til jobbet, hvis du kan nikke genkendende til følgende:

  • Minimum 2 års erfaring som softwareudvikler
  • Har erfaring med C++ programmering eller er villig til at lære det
  • Microsoft SQL Server og gerne Microsoft Access-erfaring
  • Befinder sig godt med en direkte dialog med brugere for at lave produkter, der opfylder kundernes behov

Det vil derudover være en bonus hvis du har kendskab til

  • Spildevand, vand, fjernvarme eller el

Hvis du gerne vil kombinere softwareudvikling med en rolle som konsulent, skal dette ikke afholde dig for at søge stillingen, da vi også har et stillingsopslag oppe som konsulent. Så det er ofte lidt en flydende rolle. Den tilsvarende stilling findes under https://wsp.career.emply.com/da/ledige-stillinger.

Whats in it for you

Vi går op i at understøtte individuelle behov, og vi accepterer og anerkender hinandens forskelligheder og styrker.

Selvom vi går op i vores arbejde, ved vi også, at det ikke er alt. Det er vigtigt, at der er plads til andre aktiviteter og interesser og til familie, venner og til dig selv. Derfor er vi også fleksible i forhold til hjemmearbejde og arbejdstider.

Dit arbejdsliv har også en social dimension, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø. Derudover har vi også medarbejderforeninger der står for sociale arrangementer, en god kantine med to go aftensmad, massageordning, pensionsordning, sundhedsforsikring mv.

Det betyder meget for os, at du er glad, når du går på arbejde, og vi efterstræber en venlig og inkluderende kultur med respekt for hinanden, vi sætter pris på mangfoldighed og arbejder aktivt med ligestilling.

Sådan ansøger du

Send os en motiveret ansøgning med CV og relevante dokumenter. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Rokkjær på +45 3095 0774, eller via mail på thomas.rokkjaer@wsp.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler


Om WSP

Danmark er med sine ca. 500 medarbejdere en del af den globale rådgivervirksomhed WSP med mere end 60.000 medarbejdere i hele verden. Vi er eksperter i bl.a. miljø, klimatilpasning, byggeri og infrastruktur med en stærk lokal forankring kombineret med et internationalt udsyn og indblik. Det betyder, at vi kan trække på et bredt felt af internationale eksperter og bruger det til at levere bæredygtige løsninger som styrker lokalsamfundet og vores fælles fremtid.

Gem job

WSP Danmark A/S
Publiceret: 8. februar 2023

Arbejdssted

Location Viby J