Solutions Architect, Dell EMC


Motiveres du af at være en del af et superenergisk team og være med til at udvikle, konfigurere samt sælge Dell EMC-datacenterløsninger?  Derudover har du mulighed for hele tiden at udvikle dig kompetencemæssigt, hvor du har adgang til træninger & certificeringer.

Jobbet

Som Solutions Architect vil du være med til at fremme salget af Dell EMC’s datacenterløsninger. Du vil være i tæt dialog med en bred vifte af forhandlere i løbet af hele salgsprocessen samt yde teknisk rådgivning og vejlede forhandlernes medarbejdere i processen. Du vil opbygge og vedligeholde tætte relationer til relevante interessenter, herunder Partnere, Dell EMC og på tværs af vores internationale organisation.

Din hverdag vil blive præget af mange forskelligartede opgaver, herunder f.eks.:

 • Designe datacenterløsninger
 • Levere teknisk viden på et højt niveau og supportere vores partnere
 • Yde pre-sales rådgivning til interne og eksterne sælgere
 • Installationsservice
 • Præsentationer af Dell EMC-datacenterløsninger
 • Løfte afdelingens opgaver i samarbejde med kollegaer

Teamet du bliver en del af er et fagligt og teknisk stærkt team, og vi er vant til at sparre med hinanden for at sikre de bedste løsninger for kunden. Christian Pedersen, Solutions Architect, som vil blive en af dine nye kollegaer, fortæller:

”TD Synnex er et hus fyldt med passionerede specialister og mange muligheder i huset pga. bredden i vores produktportefølje. Teamet du kommer til at være en del af består af erfarne kollegaer, som kender branchen og vil kunne hjælpe dig godt igang. Der er sjældent to dage som er ens, så humøret er højt og arbejdsglæden stor. Personligt har det altid været vigtigt for mig at udvikle mine kompetencer, og hos TD Synnex har jeg fået muligheden for det”.

Din profil:

Du er forretningsorienteret og relationsskabende, samt har evnen til hurtigt at opbygge tillid som teknisk rådgiver hos relevante interne og eksterne samarbejdspartnere. Du kan tale kundens sprog, og du trives med at levere tekniske og forretningsorienterede præsentationer.

Du er specialist med interesse for datacenterløsninger – Meget gerne DELL EMC-løsninger. Vi forestiller os, at du har erfaring med server, storage og hybride løsninger – salg eller presales samt rådgivende salg inden for datacenterløsninger, arkitektur og design. Da vi arbejder internationalt er det vigtigt, at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder en spændende og international arbejdsplads med masser af tempo i en branche, der konstant udvikles inden for de nyeste teknologier. Vi har en uformel kultur, højt til loftet, fleksible arbejdstider, mulighed for at arbejde hjemme nogle dage om ugen samt en flad organisation, hvor vi samarbejder tæt i teamet og på tværs af teams. Vi vægter det sociale højt, og vi har en social forening drevet af nogle af vores engagerede kollegaer, der er med til at arrangere vores sociale arrangementer.

Stillingen er en fuldtidsstilling i Birkerød med tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning og hvis du vil vide mere

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt via linket og senest den 12. december. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi vil indkalde løbende til samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Dilan Daniel, DELL Teamlead - Advanced Solutions på +45 2758 5831.


What’s In It For You?

 • Elective Benefits: Our programs are tailored to your country to best accommodate your lifestyle.
 • Grow Your Career: Accelerate your path to success (and keep up with the future) with formal programs on leadership and professional development, and many more on-demand courses.
 • Elevate Your Personal Well-Being: Boost your financial, physical, and mental well-being through seminars, events, and our global Life Empowerment Assistance Program.
 • Diversity, Equity & Inclusion: It’s not just a phrase to us; valuing every voice is how we succeed. Join us in celebrating our global diversity through inclusive education, meaningful peer-to-peer conversations, and equitable growth and development opportunities.
 • Make the Most of our Global Organization: Network with other new co-workers within your first 30 days through our onboarding program.
 • Connect with Your Community: Participate in internal, peer-led inclusive communities and activities, including business resource groups, local volunteering events, and more environmental and social initiatives.

Don’t meet every single requirement? Apply anyway.

At TD SYNNEX, we’re proud to be recognized as a great place to work and a leader in the promotion and practice of diversity, equity and inclusion. If you’re excited about working for our company and believe you’re a good fit for this role, we encourage you to apply. You may be exactly the person we’re looking for!

Gem job