Analytisk og kom­merci­el frontend BI-spe­ci­a­list til OK


Har du fuldstændig styr på data, analyser og Power BI-rapportering? Og kunne du tænke dig at understøtte en forretning i konstant udvikling ved at hjælpe os til at træffe de rigtige beslutninger om vores produkter?

”Du kommer til at være den nøgleperson, som andre kommer til for råd. Men du bliver også en del af et specialistteam, hvor du selv kan hente faglig sparring.” fortæller Simon Vestergaard Pedersen, Produkt og Markedsudviklingschef for Energi og Bolig.

Du er med til at skabe vores forretningsmæssige fundament

På vores hovedkontor i Viby J bliver du tilknyttet vores Energi- & Boligafdeling, som tilbyder en række forskellige produkter og services centreret omkring energi- & boligprodukter.

Teamet består af ca. 10 kolleger, der er ansvarlige for udviklingen og drift af vores forretningsområder indenfor el, naturgas, mobil og forsikring.

Rollen er decentraliseret for at sikre, at du kommer tæt på forretningen, og du vil også assistere afdelingen for E-mobilitet i OK samt OKs salgs og -kundecenter. Samtidig bliver du en del af et fagligt fællesskab bestående af BI-specialister fra hele organisationen, som løbende udveksler viden og erfaring og supporterer hinanden, også for at sikre ensartethed i den måde, I arbejder. Så du får en bred samarbejdsflade på tværs i hele OK.

Udarbejd analyser, rapporter og cases

Som vores nye BI-Specialist bliver du den, dine kolleger i forretningen går til, når de har brug for support og assistance med analyser, business cases, salgsrapporter, m.m.

Dermed kan du se frem til en hverdag i tæt kontakt med kolleger, som du hjælper med at afdække data og udarbejde visualiseringsrapporter. Du vil også deltage i projekter, hvor du er specialisten, der bistår teamet med analyser og beregninger, hvorfor vi forventer du har et solidt kommercielt mindset, så du er med til at spille OK bedre.

Helt konkret betyder det, at du:

  • bygger og vedligeholder brugervenlige analyser og rapporter i Power BI-dashboards til produkt- og salgsansvarlige i teamet
  • hjælper teamet med små som store ad hoc-rapporter og analyseopgaver
  • deltager i procesoptimering og forskellige andre projekter
  • tænker proaktivt og forholder dig nysgerrig på vores data og herigennem bidrager til udviklingen af Energi- og Boligafdelingen i OK

Forretningsforståelse og teamplayer-mentalitet

Du er nysgerrig af natur er du interesseret i at lære forretningen at kende og i at bringe dine analytiske kompetencer i spil, så du kan hjælpe dine kolleger med at nå deres mål.

Du er også kendt for din evne til at lytte, stille uddybende spørgsmål og give konstruktiv feedback. Ligesom at du er vant til og trives med at koordinere projekter og opgaver og kan styre og facilitere procesarbejde. Alt sammen fordi, at du er god til at navigere i et omskifteligt miljø, prioritere dine opgaver og nå dine deadlines.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os. Det kan være, du har en økonomisk baggrund, en IT-baggrund eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du:

  • har solid erfaring med at arbejde i frontend BI og Power BI
  • er analytisk af natur og forstår dig på data
  • har indgående kendskab til Excel
  • har en solid kommerciel forretningsforståelse
  • er god til at formulere dig mundtlig og skriftligt

Uanset baggrund forventer vi, at du har en åben og nysgerrig tilgang til ny teknologi og nye muligheder, samt evnen til og ønsket om, at arbejde som en hybridprofil mellem forretning og teknik.

Kom med på holdet – og mærk den OK gode stemning

Du vil hurtigt mærke, at vi i OK har en meget jordnær og løsningsorienteret kultur, men også en kultur hvor vi drager stor omsorg for hinanden. Derfor vil du også blive mødt af et sammentømret team, der kender hinanden godt.

Derudover tilbyder vi en god portion frihed og fleksibilitet. Du styrer selv din arbejdsdag, og der er mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer ind i arbejdet og du har behov for det.

”Vi har det godt sammen og kan godt lave lidt sjov med hinanden – også med chefen og ledelsen. Tonen er uformel, og alle taler med alle,” slutter Simon.

Lyder det som noget for dig?

Så send dit CV og din ansøgning til os via nedenstående link – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig! Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen? Tag endelig fat i Produkt og Markedsudviklingschef for Energi og Bolig, Simon Vestergaard Pedersen på 29 62 15 82.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Energiselskabet OK

OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. OK-koncernen er godt 800 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov. I OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet. Vi har fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod flere alternative energiformer. Du kan læse meget mere om os på www.ok.dk.

Gem job