Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Nav-udvikler med am­bi­tio­ner inden for Business Central

 • Har du erfaring med NAV, og vil du hjælpe med at sætte retningen for vores BC-rejse?
 • Ønsker du et fleksibelt job med mulighed for hjemmearbejde ved behov?
 • Og vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads med en grøn strategi på dagsordenen?

”Jeg mindes ikke at have været et sted, hvor vi har det så godt og sjovt. Det sker samtidig uden, at vi går på kompromis med faglighed eller kvalitet. Og så synes jeg generelt, at alle mine kolleger er virkelig flinke og imødekommende,” fortæller NAV-Udvikler, Michael.

 Stillingen er en solid mulighed for at gøre karriere i et professionelt team og i en virksomhed med meget høj faglighed inden for blandt NAV og BC. Samtidig får du rig mulighed for at skrive nye kompetencer på dit CV, og du får den tid, du skal bruge for at udføre dine opgaver ordentligt og i høj kvalitet.

En førende international eksportvirksomhed – hvor vi bringer ”Nature to the People”

 GASA GROUP er en international virksomhed med hovedsæde i Odense og datterselskaber i Holland, Tyskland, Polen, Ungarn og Norge. Vores hovedaktivitet er handel med planter i ind- og udland, primært i Europa. Vi er den største eksportør af planter i Danmark – og den 3. største i Europa. Læs mere om os her.

En udfordrende hverdag med NAV og BC

 Som vores nye kollega bliver du en central del af GASA GROUPs IT-afdeling og den rejse, som vi er på med fokus på at bringe IT-værdi til vores forretning og kunder. Vi har mange spændende tiltag – alt sammen med fokus på at bringe os tættere sammen gennem integration, automatisering og digitalisering. Du kan se frem til en række opgaver, hvor du bl.a.:

 • udvikler løsninger i NAV/BC.
 • er med til at designe overordnet NAV/BC-arkitektur.
 • er med til at planlægge og forme opgraderingen fra NAV til BC.
 • yder NAV-support.

”Vi er meget åbne overfor, at du selv tager stafetten og løber opgaverne i hus. Og du kommer til at tage os med ind i fremtiden, når vi overgår til BC,” fortæller Group IT Manager, Lars.

Et fagligt stærkt team med plads til alle

 Du får 400 kolleger i alt i gruppen, hvoraf de 200 er i Danmark. I GROUP IT -afdelingen får du 8 kolleger, hvoraf 3 er dedikeret til NAV-udvikling samt IT-kolleger i udlandet også. GASA GROUP tilbyder også en række personalegoder, såsom en god frokostordning, fysioterapi, fitnessrum og motionstilbud, samt en aktiv personaleforening.

”Vi har et super godt team, hvor vi er vidt forskellige i alder og personlighed. Du vil helt klart opleve, at samarbejde, professionalisme og humor er meget vigtigt for os.” – Group IT Manager, Lars.

Er du en erfaren NAV-holdspiller?

 • Du har erfaring med Dynamics NAV og måske endda BC.
 • Du har minimum 2 års erfaring med C/AL-programmering
 • Du har måske erfaring med AL-programmering, men det er ikke et krav.
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Du trives med selvstændige opgaver, men du véd, at vi lykkes i flok.

Vil du gøre karriere hos os?

 Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex, Jens Wang, på tlf.nr. 72 45 90 74. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link.

 Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74
Mail: jfw@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job