Scrum Master

SCRUM Master til softwarevirksomhed indenfor luft­farts­branchen 

Drømmer du om at være med til at gøre luftfartsindustrien mere bæredygtig ved at bl.a. spare brændstof samt sikre at sikkerhed og procedurer forsat er i top? Så kom og bliv en del af holdet.

Vi søger endnu en SCRUM Master til at hjælpe os med at videreudvikle vores softwareløsninger. Vores software sørger blandt andet for dagligt at planlægge og forbedre de talrige flyvninger, som vores mange internationale kunder udfører og som overholder lovgivningen for luftrummet. 

Dit nye job

Du vil indgå i en udviklingsafdeling med 25+ medarbejdere, der alle arbejder i fleksible teams. Der arbejdes altid med de nyeste teknologier, og vi værdsætter at dele viden og spare med hinanden på tværs. 

Du vil arbejde tæt sammen med vores product owners, hvor du vil få rig mulighed for at udfolde og udvikle dine kompetencer i et af vores agile teams, som understøtter softwareudviklingen inden for flyveplanlægning, ruteoptimering og livetracking af fly.  

”I AIR SUPPORT får man en arbejdsplads, der interesserer sig for og tager sig godt af sine ansatte." Mikas, Software Developer 

Din baggrund

Du har en solid erfaring som SCRUM Master og brænder for den agile tilgang til softwareudvikling. 

Du er den naturlige facilitator, som inkluderer og inspirerer, og du er god til at kommunikere og koordinere på tværs af fagligheder.

Som person er du udadvendt og god til at skabe relationer. Du er samtidig handlekraftig og struktureret i din tilgang til opgaven.

Om os

I mere end 30 år har vi leveret software til kunder i det meste af verden. Vores kunder tæller både store og små flyoperatører samt luftfartsselskaber i Europa, USA, Asien og Afrika. 

Vi er ca. 70 ansatte, heraf 25+ i udviklingsafdelingen i Odense. Hovedkontoret ligger ved Billund Lufthavn, hvor vores sælgere, kundeservice og driftsafdeling tilbringer deres dagligdag. Disse udgøres navnlig af piloter og andre med baggrund inden for luftfart. Vi har en flad organisationsstruktur, gode udviklingsmuligheder og fordelagtige ansættelsesforhold. 

Vores udviklingsafdeling ligger i den nyopførte Titan-bygning i Tech Town Odense. Her møder du et moderne kontormiljø med tilhørende faciliteter, såsom frokostordning i kantinen med frisklavet mad fra eget køkken og nemme parkeringsforhold. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Michael Jensby, CTO, på 6021 8024

Gem job