Ap­pud­vik­ler

Appudvikler til softwarevirksomhed indenfor luftfartsbranchen

Drømmer du om at være med til at gøre luftfartindustrien mere bæredygtige ved at bl.a. spare brændstof samt sikre at sikkerhed og procedurer forsat er i top? Så kom og bliv en del af holdet.

Vi søger en dygtig appudvikler til at hjælpe os med at videreudvikle den software, der dagligt sørger for, at vores kunders fly har de bedste betingelser før, under og efter flyvningen. Det er alt fra traditionel systemudvikling, live tracking af fly overalt i verden, til komplekse ruteberegninger og optimering af brændstofforbrug.

Dit nye job

Du vil indgå i en udviklingsafdeling med 25+ medarbejdere, der alle arbejder i fleksible teams med dedikerede SCRUM Masters tilknyttet. Vi arbejder altid med de nyeste teknologier og værdsætter at dele viden og spare med hinanden på tværs.

Du vil få rig mulighed for at udfolde og udvikle dine kompetencer i vores spændende udviklingsprojekter, som spænder bredt inden for flyveplanlægning, ruteoptimering og livetracking af fly.

”I AIR SUPPORT får man en arbejdsplads, der interesserer sig for og tager sig godt af sine ansatte.” Mikas, Software Developer

Din baggrund

Du kan være uddannet datamatiker, ingeniør eller datalog.

Vi er et .net-hus, der arbejder med cross platform app-teknologier, herunder Xamarin og .net MAUI.

Det vigtigste for os er, at du brænder for det du laver, at du gerne vil styrke dine kompetencer og arbejde med spændende projekter.

Du skal have et nysgerrigt sind og mindset, da både de tekniske problemstillinger og løsningsmodeller varierer i forhold til den givne user-case. Vi benytter ikke standardskabeloner til design af nye, store systemer – men vi lader udviklerne være kreative i design- og implementeringsfasen. Derfor dyrker vi specielt samarbejdet imellem udviklerne, hvor vi hele tiden stræber efter at gøre hinanden bedre.

”Det bedste ved AIR SUPPORT er, at jeg får tid og lov til at lave min kode i god kvalitet, og at vi laver code reviews på hinandens arbejde.” Carsten, Software Developer

Om os

I mere end 30 år har vi leveret software til kunder i det meste af verden. Vores kunder tæller både store og små flyoperatører samt luftfartsselskaber i Europa, USA, Asien og Afrika.

Vi er ca. 70 ansatte, heraf 25+ i udviklingsafdelingen i Odense. Hovedkontoret ligger ved Billund Lufthavn, hvor vores sælgere, kundeservice og driftsafdeling tilbringer deres dagligdag. Disse udgøres navnlig af piloter og andre med baggrund inden for luftfart. Vi har en flad organisationsstruktur, gode udviklingsmuligheder og fordelagtige ansættelsesforhold.

Vores udviklingsafdeling ligger i den nyopførte Titan-bygning i Tech Town Odense. Her møder du et moderne kontormiljø med tilhørende faciliteter, såsom frokostordning i kantinen med frisklavet mad fra eget køkken og nemme parkeringsforhold.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Michael Jensby, CTO, på 6021 8024 

Gem job