Hiper søger end-to-end PHP-udvikler


Har du lyst til at være med til at automatisere alt hvad der har med leverancen af internet at gøre? Så kom og bliv en del af vores gode sammenhold. Vi holder til på Adelgade i København, her huser vi et ungt team af tekniske supportere, samt et lidt mere modent hold i salg, ledelse, netværksdrift og udvikling.

Vi er et lille team, så der er rig mulighed for at have indflydelse på de teknologier der benyttes. Vores teknologi stack består lige nu primært af: PHP, Symfony, git, docker, SQL, AWS, bootstrap m.v. Hos os står det dig frit for at vælge laptop, editor og styresystem.

Dine opgaver samt rollen

Din opgave som softwareudvikler hos Hiper kommer til at bestå af at implementere integrationer med eksterne partnere og leverandører, workflow automatiseringer, UI's til vores interne enheder, samt webudvikling mod kunder.

Vi er alle nørder og vi er entusiastiske omkring at bygge løsninger, der gør det hele lidt bedre. Du kan som os lide at se ting fungere og du kan lide at løse problemerne på egen hånd, men også at være en del af et lille team, der bærer et fælles ansvar hvor alle er der for hinanden. På kontoret har vi en venskabelig tone, en god kaffe, frokostordning og slik/snacks/bar hver fredag.

Hvem er du

Vi søger en der har erfaring indenfor branchen eller er velbevandret i PHP. Primært har vi brug for solide folk vi kan stole på, som tør tage ansvar og levere resultater i en virksomhed i konstant forandring.

Hvem er Hiper

Hiper er ejet af Nuuday og har fortsat store vækstambitioner på alle bredbåndsnet i Danmark.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef, Kim Carlsen, på tlf. 7199 4200 eller e-mail krc@hiper.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 31. december 2022. Vi afholder samtaler løbende.

Gem job