IT-konsulent til Volkswa­gen Semler Finans Danmark A/S


Vil du være med til at sætte dit præg på vores IT-afdeling og bidrage med din løsningsorienterede og kundemindede tilgang i et ambitiøst finansierings- og leasingselskab? Kunne du tænke dig at arbejde med opgaver inden for IT Governance, Risk og Compliance samt kvalitetssikring? Så er du måske vores nye kollega!

Bliv en del af et stærkt team med helt essentielle opgaver

Et velfungerende finansieringsselskab, der tilbyder digitale produkter og services, kræver et stærkt IT-team, som blandt andet kan sørge for at optimere og vedligeholde vores processer, vores Governance Risk og Compliance set up, samt kvaliteten af vores IT-systemer. Og til det, skal vi bruge en ekstra kollega til holdet.

Vores IT-afdeling tæller i dag 5 erfarne kolleger og vi løser i fællesskab mange forskellige typer af opgaver - især inden for områder såsom arkitektur, projektledelse samt Governance Risk & Compliance. Hver dag arbejder vi på at sikre den bedste oplevelse for vores forhandlere og slutkunderne, der skal have bilerne finansieret.

Dine ansvarsområder inkluderer blandt andet:

  • Primært at bidrage til udførsel og fortsat optimering af diverse kontroller i relation til sikkerhed og compliance. Udvikling og vedligehold af politikker og guidelines m.v. samt rapportering o.a. opgaver inden for arbejdsområdet. 
  • Herudover Facilitering af test og andre QA-opgaver
  • Endeligt at assistere med forskellige daglige opgaver i relation til vedligeholdelse og drift af vores applikationslandskab, som centrerer sig om BanqSoft.

Opgaverne spænder vidt, hvorfor vi prioriterer at være et team, hvor vi supplerer hinanden både i hverdagen og i perioder med spidsbelastninger. Det er derfor også vigtigt for os, at vores nye kollega har lyst til og prioriterer det gode samarbejde.  

Rig mulighed for udvikling og indflydelse

Vi tilbyder et fagligt spændende miljø, hvor der er gode muligheder for at udvikle både eksisterende og nye kompetencer. Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i Volkswagen Financial Services både i Tyskland og i mange andre lande, og ikke mindst med hele Semler Gruppen og deres IT-afdeling.

Vi er et forholdsvis nyt finansieringsselskab, hvilket betyder at du lander i et meget dynamisk miljø, hvor der er intensitet og spændende opgaver allerede fra første arbejdsdag. Det betyder desuden, at du i stillingen vil have stor indflydelse på de processer og systemer vi er ved at bygge op og rig mulighed for at tilrettelægge opgaveløsningen.

Trives med struktur og har en systematisk tilgang til opgaverne

Vi forestiller os, at du har taget en relevant IT-uddannelse og har flere års erfaring på arbejdsmarkedet, gerne indenfor Governance, Risk og Compliance. Det vil kun være en fordel, hvis du også har erfaring med ledelse af mindre projekter og/eller periodisk styring af mindre teams.

Da vi er et finansieringsselskab, ser vi meget gerne, at du tidligere har arbejdet indenfor den finansielle sektor eller lignende sektorer, hvor der bl.a. arbejdes efter principperne i ISO 27001/2, Cobit, ITIL m.v.

Det er vigtigt for os, at du er løsningsorienteret og struktureret, når du skal finde de gode løsninger for kunder og forhandlere. Du skal kunne trives med både at arbejde systematisk med daglige gentagende opgaver samt med den fortsatte udvikling og optimering af vores IT-afdeling.  

Desuden forventer vi, at du:

  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner.
  • Kan kommunikere i tale og skrift på både dansk og især engelsk.
  • Har en stor interesse for at forstå vores forretning og hvorledes IT er med til at bidrage til vores succes.

Lidt om os

Volkswagen Semler Finans Danmark A/S er et joint venture mellem Volkswagen Financial Services AG i Tyskland og Danmarks største bilimportvirksomhed med over 100 årserfaring, Semler Gruppen A/S. De to partnere i joint venture-selskabet er gået sammen med en stærk ambition om at gøre Volkswagen Semler Finans Danmark A/S til den førende digitale udbyder af finansielle produkter og services til de danske kunder og forhandlere i bilbranchen.

Vi har arbejdssted i Brøndby i et moderne kontormiljø, med bl.a. lækker kantineordning samt gode parkerings- og tilkørselsforhold. Vi tilbyder et uformelt, men fagligt udfordrende arbejdsmiljø blandt dygtige kolleger.

Lyder dette som noget for dig?

Så vil vi glæde os til at læse din motiverede ansøgning samt CV, som du sender til følgende e-mailadresse: recruitment@vwsf.dk. Skriv ”IT-konsulent” i emnefeltet.

Forventet tiltrædelse hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende, så søg derfor gerne stillingen allerede i dag.

Gem job

Volkswagen Financial Services
Publiceret: 28. december 2022

Arbejdssted

Location Brøndby