Agil Tester til Knowledge Cube


Knowledge Cube søger en selvstændig og grundig Agil Tester, der vil være med til at inkorporere en endnu højere kvalitet til vores leverancer og sikre en kontinuerlig forbedring af vores løsninger.

Om stillingen

Kvalitet er et af vores pejlemærker, hvor du i rollen som Agil Tester vil spille en central rolle i kvalitetssikringen på tværs af vores teams. Du vil blive en del af et eller flere agile teams, som udover dig består af udviklere, forretningsanalytikere og en projektleder.

I stillingen vil dine primære opgaver være, at…

  • Planlægge og estimere testopgaver for hvert sprint
  • Teste user stories og features i sprintet
  • Designe, skrive og eksekvere testcases til fx accepttest og regressionstest
  • Undersøge, kommunikere og rapportere bugs
  • Sparre med Quality Assurance Manager om testprocessen og teststrategi

Du vil få ansvaret for testopgaverne i teamet, og skal hjælpe udviklerne med at designe test på flere niveauer. Du indgår i teamet på lige fod med de andre teamdeltagere med den faglige ekspertise, som din testfaglige baggrund giver dig.

Du vil referere direkte til vores Quality Assurance Manager og blive en del af det faglige spor Quality Assurance. Her vil du få mulighed for at præge den overordnede strategi for test og kvalitetssikring, som Knowledge Cube styrer efter, ligesom du også vil få mulighed for at give feedback og forslag til forbedringer til den nuværende testproces.

Hvem er du?

Du har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling som tester i et agilt team. Du er ISTQB-certificeret eller tilsvarende, har styr på dine testdesignteknikker og kan bruge dem i praksis. Du har både forståelse for forretningen og teknisk forståelse for hvordan løsninger kan være skruet sammen. Hvis du ovenikøbet har en interessere for automatisering af test vil det være et plus. Som tester har du en naturlig nysgerrighed og vil gerne lære nye domæner og forretningsområder at kende. Du er selvstændig og struktureret, og kan selv drive testopgaverne i teamet.

Hvem er vi?

Knowledge Cube er en agil it-leverandør med en flad organisationsstruktur, hvor vi lægger vægt på en åben og inkluderende kultur, og hvor der ikke er langt mellem skrivebordene og altid kort til en hjælpende hånd fra en kollega. Vi stræber efter at sikre et uformelt og professionelt arbejdsmiljø med plads til alle og hvor fagligheden er i højsædet.

Vi er 45 dygtige medarbejdere, der leverer spændende projekter, hvor vi, i tæt samarbejde med vores kunder, udvikler forretningskritiske og innovative it-løsninger sammen med vores kunder.

Knowledge Cube er eksperter inden for digitalisering hos offentlige og private kunder og sætter en ære i at være det. Vi udvikler agilt og agerer agilt, og lægger vægt på kvalitet, sikkerhed, robusthed og brugervenlighed i vores løsninger, og at altid yde høj service til vores kunder.

Kan du se dig selv i stillingen?

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Knowledge Cube, så send CV og ansøgning til hr@knowledgecube.net. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, så send dem til Quality Assurance Manager, Merete Engels Lemke Nielsen på mln@knowledgecube.net. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Knowledge Cube A/S
Publiceret: 28 November 2022

Arbejdssted

Location København