Managing Architect til spændende Data Ma­na­ge­ment projekter


Brænder du for at lave komplekse dataløsninger og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende dataløsninger i Danmark? Kan du håndtere hele løsninger – fra systemarkitektur til datamodellering, integrationsdesign og continious integration? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Managing Architect i Netcompany.

I Netcompany søger vi lige nu teknisk stærke Data Management profiler, der ønsker at udfordre sig selv i en rolle, som kræver høj teknisk faglighed og forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der gerne vil sidde i en teknisk tung rolle med ansvar for, at vores Data Management løsninger understøtter vores kunders krav og behov.

I Netcompanys Data Management team arbejder vi i spændet mellem det tekniske og forretningen. Data er omdrejningspunktet for vores hverdag, hvor vores primære opgave er at skabe værdi for vores kunder gennem data, ved leverance af de helt rigtige løsninger i samarbejde med vores kunder. Vi ønsker ikke at være leverandør, men en samarbejdspartner. Det betyder, at arbejdet som oftest foregår hos kunden, da vi gør en dyd ud af at arbejde mere med end for kunden. Dermed sikrer vi, at leverancen ikke kun er af høj kvalitet, men stemmer overens med kundens forventninger og behov.

Arbejdsopgaver og teknologier

Som Managing Architect får du ansvar for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning, baseret på de mest velegnede teknologier og arkitektur. Det kræver en bred viden og erfaring med flere teknologier, og en naturlig interesse for aktivt at følge den tekniske udvikling, for altid at være på forkant med kundens krav. I forlængelse heraf, vil du også være involveret i planlægningen af tekniske implementering samt den daglige sparring med teamet.

Da du vil løfte et stort ansvar indenfor arkitektur, design- og kodeudviklingen på projektet, forventes det, at du også er med til at definere design, udvikle komplekse og kritiske dele af projektet, samt hjælpe med at fastlægge best-practices og retningslinjer for kodeudviklingen på projekter og sikre, at disse overholdes og anvendes korrekt.

Sideløbende med den tekniske ledelse af projektet, bliver du også mentor og ansvarlig for teknisk opkvalificering af talentfulde Senior Data Architects og Data Consultants. Mentorrelationen er en varig relation, der giver dig mulighed for at følge og udvikle dine mentees igennem din og deres karriere i Netcompany.

Du vil i rollen som Managing Architect beskæftige dig med et væld af forskellige teknologier afhængigt af projektet, og vi forestiller os, at du har en bred teknisk erfaring med flere af følgende eller lignende teknologier:

 • Microsoft SQL Server Stack: SSIS, SSAS, T-SQL, DQS, MDM
 • Microsoft Azure: Data Factory, Data Bricks, Stream Analytics, Synapse Analytics
 • Relevante databaseteknologier både on premise og cloud som OracleDB, DB2 eller Snowflake
 • ETL-værktøjer som Informatica eller Matillion
 • BI-værktøjer, som PowerBI, Targit eller Qlik
 • Programmeringsprog som Python og R

Om vores nye kollega

I Netcompany har vi en omskiftelig hverdag, og du får en rolle hvor du skal begå dig i forskellige brancher, som medbringer forskellige ansvarsområder og kulturer. Kundekontakt bliver en stor del af din hverdag, og vi forventer derfor, at du er udadvendt, empatisk og har stærke formidlingsevner. Da du bliver en del af en kultur, der tager den individuelle udvikling seriøst, er det vigtigt, at du konstant søger at dygtiggøre dig lige så vel som du evner at oplære og samarbejde med andre ambitiøse kolleger.

Vi forestiller os, at den ideelle kandidat har en lang, videregående uddannelse, men det er ikke et krav og relevant erfaring vægter højest. Vigtigst er, at vi ønsker flere erfarne og dygtige kolleger, der brænder lige så meget for at arbejde med data, som vi gør. Vi forestiller os, at du er/har:

 • Rig erfaring med arkitektur indenfor IT og Data Management
 • Flere års erfaring i en lignende rolle, hvor fokus har været på Data Warehousing, Business Intelligence og Data Science
 • Dybt kendskab til og solid erfaring med analyse og behandling af både strukturerede og ustrukturerede data
 • Mestrer flere relaterede værktøjer indenfor ETL, datamodellering, BI og/eller Data Science
 • Generelt kendskab til IT-infrastruktur
 • Behersker både dansk og engelsk i skrift og tale

Din karriereudvikling – fagligt og personligt

Selvom du kommer med flere års erfaring, prioriterer vi din fortsatte udvikling højt. Når du starter hos os, vil du, parallelt med dit arbejde, indlede et forløb på Netcompany Academy, som er vores eget interne uddannelsesprogram. Her møder du inspirerende undervisere og bliver en del af Netcompanys Manager netværk. Qua førnævnte mentorordning, vil du også selv blive tildelt en erfaren mentor, til sparring og sikring af din egen videre personlige og faglige udvikling. Fælles for alle vores medarbejdere er, at de brænder for at gøre en forskel og blive dygtigere i processen, og vi skaber de optimale rammer for den udvikling. 

Om Netcompany

Netcompany er gået fra start up i 2000 til sværvægter i den danske IT-branche. I dag er Netcompany et internationalt selskab med medarbejdere i 6 lande og hovedkvarter i København. Selvom vi har rundet +2500 medarbejdere, er vi stolte af, at vi har kunne bevare en kultur med høj agilitet, lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden. Der er en ganske simpel grund til, at vi bliver betroet nogle af Danmarks mest betydningsfulde projekter. Vi leverer hver gang, og det skyldes udelukkende, at vi har branchens dygtigste medarbejdere. I Netcompany har vi desuden forstået, at det er vores medarbejdere, der er nøglen til at fastholde vores position, som det dygtigste og hurtigst voksende IT-konsulenthus. Derfor tager vi stort ansvar for at finde vores medarbejderes talent og realisere deres succes med markedets bedste- og mest velansete karrieremodel. Det betyder, at din karriere er mindst lige så vigtig for os, som den er for dig.

Send os din ansøgning / Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Ansøg" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold. #LI-SA2

Gem job

Netcompany
Publiceret: 30. december 2022

Arbejdssted

Location København