Senior IT Con­sult­ant


Har du erfaring med udvikler-opgaver, og kan du se dig selv spille en afgørende rolle for et større projekts fremdrift, og samtidig sikre at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden? Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior IT Consultant i Netcompany.

Arbejdsopgaver og teknologier

Som Senior IT Consultant har du ansvaret for at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen. Du finder det gerne naturligt at påtage dig lederskabet i forhold til dine teammedlemmer, da der i rollen som Senior IT Consultant hurtigt vil komme teamledelsesopgaver. Dette ansvar kommer til udtryk ved, at du uddelegerer en passende mængde opgaver til hvert teammedlem, og holder overblik over, om nogen sidder fast og har brug for en hjælpende hånd. Der vil altid være en projektleder tilknyttet projektet med det overordnede leveranceansvar, som du kan læne dig opad og lære af, så du bliver endnu skarpere, når det kommer til ledelse og IT-leverancer.

Du leverer selv arbejde til tiden og af høj kvalitet, og hjælper teamet med at gøre det samme. I Netcompany lever vi af at levere projekter til tiden og i høj kvalitet, og som Senior IT Consultant vil du spille en essentiel rolle i denne fortsatte leverance.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:

  • Systemudvikling - både frontend, backend og integrationer
  • Planlægning af arbejdsgange
  • Procesoptimering og kvalitetssikring
  • At omsætte kundes krav til design af nye funktioner
  • Daglig sparring med dit team for at sikre et højt teknisk og forretningsmæssigt niveau 

Om dig

Det er vigtigt, at du har din tekniske værktøjskasse i orden, samtidig med at du føler dig motiveret til at varetage ledelsesopgaver.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med enten Java, .Net, C# eller lign.
  • Har været med til at udvikle og levere større IT-løsninger
  • Har interesse i projektledelse og ser din karriere gå i den retning
  • Min. 4 års erfaring indenfor IT-branchen, samt en relevant kandidatuddannelse

Vi sikrer din udvikling!

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Ansøg" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle. #LI-SA2

Gem job