Vi søger kolleger til Region Midtjyl­lands it-sik­ker­heds­team


Vil du arbejde med cyber- og informationssikkerhed i en af landets største it-afdelinger? Ønsker du at være en del af et velfungerende hold, der arbejder dedikeret med at styrke it-sikkerheden i sundhedssektoren? Så har du her muligheden for at få et job, hvor du dagligt er med til at gøre en forskel. 

Cyber-truslen mod sundhedssektoren er stigende og Region Midtjylland arbejder målrettet på at være i front, når det gælder om at beskytte borgernes data og tilliden til, at der er styr på sikkerheden. Det fokus søger vi løbende at styrke. 

Vi søger derfor nye kolleger til informationssikkerhedsteamet, der hver især kan bidrage til det daglige arbejde, og som kan være med til at udvikle og øge it-sikkerheden i Region Midtjylland.

Opgaverne er mange og forskellige. Der er både de it-tekniske sikkerhedsopgaver med udgangspunkt i ISO-standarder og andre rammeværktøjer, og der er de strategiske og rådgivende funktioner, f.eks. i forbindelse med at videreudvikle vores SOC, eller måske rådgive kolleger inden for sikkerhedsområdet, når nye systemer skal tages i brug.

Vi søger dig, der kan – og dig, der vil!

Der er derfor gode muligheder for, at det er din profil, vi mangler på holdet. Det kan være, du har en stærk it-teknisk baggrund. Det kan være, du er en skarp generalist med flair for it. Det kan være, du har flair for it-sikkerhed, og at du har lyst til få et job i en afdeling, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig fagligt.

Din baggrund og din erfaring er ikke afgørende; det afgørende er, at du har flair for it, for it-sikkerhed – og at du brænder for at gøre en forskel for Region Midtjyllands borgere og patienter. Din opgaveportefølje og titel afhænger af de kompetencer og interesser, du har.  

Vi håber, at du:

  • Har stærke, kommunikative evner, så du kan formidle it-kompleksitet let og forståeligt
  • Er initiativrig og handlekraftig med evnen til at drible boldene helt i mål
  • Har lyst til at udvikle dig og flytte dit fokus derhen, hvor opgaverne er
  • Har interesse i ISO27000-serien, GDPR og ITIL
  • Har kendskab til CIS 18. NIST er ikke et krav, men du skal have interesse og faglig nysgerrighed inden for området

Det er vigtigt, at du har drivkraft og mod på at tage selvstændigt initiativ – du er vedholdende på den positive måde. Samtidig er du en god og hjælpsom kollega, der spreder positiv energi. Du er tværfagligt orienteret og har gode samarbejdsevner, da det er vigtigt, at du får opbygget et stort kendskab til den interne organisation og ved, hvem du skal kontakte hvornår. 

Et stærkt og samarbejdende team

Det er kolleger med hjertet på rette sted, stærkt faglighed og samarbejdsevner, der er helt i top, vi søger i Region Midtjyllands It-afdeling.
Vores tilgang til sikkerhed stiller store krav til teknologi, processer og mennesker – det handler om at samarbejde, forbedre og udfordre det eksisterende, men med forståelse for helheden.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i it på vores karriereside.

Fleksibelt arbejdsliv, løbende udvikling og gode, ordnede forhold

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, en fleksibel og hybrid arbejdsdag. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde; derfor lægger vi stor vægt på det hybride og fleksible arbejdsliv, hvor du selv tilrettelægger din arbejdsdag med gode muligheder for at arbejde hjemme når arbejdsopgaverne tillader det. Vi arbejder med løbende udviklingssamtaler og jævnlige 1:1-samtaler med din direkte leder – så har du og din leder hele tiden fokus på din trivsel og udvikling.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Kenneth Becker på 2482 8308.
Send din ansøgning senest den 31. januar 2023. Vi afholder samtaler løbende, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 530 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job

Region Midtjylland
Publiceret: 1. januar 2023

Arbejdssted

Location Viborg