Scrum Master til Unik Advosys


Er du passioneret omkring Scrum, og er du klar til at understøtte både dine teams og virksomheden i deres agile arbejde, så er det måske dig vi søger?

I Unik Advosys er vi ved at bygge fremtidens platform til advokatbranchen – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde. Vi er i gang med en spændende udviklingsproces, hvor vores udviklingsarbejde fremadrettet udføres med de nyeste Microsoft udviklingsværktøjer, baseret på en Microservice strategi. Vi har hele tiden fokus på, hvordan nye teknologier og software kan gøre hverdagen lettere for vores brugere.

Din rolle som Scrum Master

Til at lykkes med vores mission leder vi efter en Scrum Master som i samarbejde med vores anden Scrum Master skal stå i spidsen for vores agile processer og indgå som en del af vores tre udviklingsteams. Din primære rolle vil være at udvikle dine teams og guide dem til selvorganisering. Du vil desuden vejlede de øvrige afdelingers agile omstilling og sørge for, at de agile processer glider let og ubesværet, og at de giver værdi for både vores kunder og os.

Dine opgaver vil være mangeartede, men du vil hovedsageligt fokusere på:

  • Facilitering af Scrum-events
  • Opdyrkning af teammiljøer med gode vaner og effektive arbejdsprocesser
  • Sikring af kreativitet, motivation og effektivitet i teamet
  • At hjælpe vores Scrum-teams til at levere forretningsværdi i ensartet og høj kvalitet

Kvalifikationer

Du interesserer dig for mennesker, arbejdsprocesser og gode produktløsninger, og du motiveres af at skabe et arbejdsmiljø, hvor kreativitet kan blomstre, hvor høj kvalitet er en selvfølge, og hvor fejl og forhindringer er noget, man lærer af.

Du bruger dine menneskelige egenskaber til at reagere på og korrigere praksis, så vi altid omgiver os med kollegaer som er motiverede, engagerede og ambitiøse.

Du har erfaring med Scrum-frameworket, og du er dygtig til at formidle teorier og praksisser til andre. Du bruger din kreative side til at udfordre og forny din egen måde at formidle og facilitere, og motiverer på den måde til procesarbejdet.

Du er struktureret, du kan holde overblik og så er du udadvendt, opsøgende, nysgerrig og selvstændig.

Du har gerne 2 års erfaring som Scrum Master og det er et stort plus, hvis du er certificeret.

Det er en fordel, hvis du har forståelse for det tekniske i en moderne udviklingsafdeling eller erfaring fra en softwarevirksomhed.

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

I dag står der mere end 220 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København, og Aalborg og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Gem job